tiistai 25. helmikuuta 2014

Crocsin uutuus strech sole

Lupasin laittaa lisätietoja Crocsin uudesta strech sole -mallistosta. Näissähän on ihan uudenlainen Fit2U-rakenne, joka istuu ja mukautuu jalkaan ja taipuu ihan ennennäkemättömällä tavalla.

Tästä näkyy kengän rakenne, siellä on useampi taipuva kerros. Pohja on nivelletty ja pohjaa yhdistää venyvä punos. Kantapäissä ja kärjissä on pohjassa pitävämmät kumiosat, niin ei pääse liukastumaan. Mallistossa on omat mallinsa miehille ja naisille.

Minä sain Crocsilta testiin women’s stretch sole flat kengät, ja valitsin musta-harmaat, joissa on pinkkejä yksityiskohtia.

Nää onkin metkat väänneltävät! Pohja todellakin joustaa! Päällys on joustavaa canvasia, joten sekin muokkautuu jalan mukaiseksi. Otin koon W6, koska sen kokoiset Crocsin kumpparit ja avokkaat on mulle sopivat. Ensin kengät tuntuivat aika tiukoilta ja mietin, että hiertääköhän pidemmässä käytössä, mutta nyt kun olen tässä ihan sisätiloissa niitä muutaman kerran pitänyt, niin ne on nyt jo alkaneet muotoutua jalkaan, enkä usko että mitään hiertämisongelmia on! Mukavathan ne on jalassa kuin mitkä, ja mikä parasta, kevyet!


Kevätkelejä sitten vaan odotellessa!

Terkuin
Miima

10 kommenttia:

 1. Kylläpä on kivan näköiset uutuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista tulee varmaan kesällä käytetyimmät kengät - saan heittää kulahtaneita ballerinoja menemään viimeinkin! :)

   Poista
 2. Mulla oli viime kesänä ne purkkarit" tykkäsin tosi paljon,täytyy varmaan tilata tämmöiset ainakin kokeiltavaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavat, kevyet ja tyylikkäät! :) Kyllä löytyy nykyään Crocsilta kenkää joka lähtöön!

   Poista
 3. Paljonkohan näistä köyhtys..??
  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 64,95 näytti olevan verkkokaupassa hinta

   Poista
 4. ihanat, aika hintavat vain.. Mulla on parit ballerinat. Toiset on vain jo niin kuluneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se normihinta vähän kirpaisee :/ Näissä tietty toi "teknologia" varmaan nostaa tuota hintaa... Mulla on sellaisia kulahtaneita alekori-ballerinoja, joita voin nyt karsia :)

   Poista
 5. Osaatko sanoa venyykö nämä kuinka hyvin käytössä? Tilasin nämä kahdessa koossa enkä nyt osaa päättää kummat valitsen. Toiset melko napakat ja pelkään toisien olevan liian löysät. Pysyykö sitten edes jalassa ja onko niillä edes hyvä kävellä jos liian löysät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan vielä ole näitten kenkien kelit, joten käytössä eivät ole olleet. Mulla kuitenkin oli eka kokeilulla epäilys, että hiertää kun oli niin napakat, mutta sitten kun käytin niitä sisätiloissa parina päivänä, niin kyllä ne tuntui jo siinä ajassa muotoutuvan jalkaan, enkä epäile enää että hiertäisivät käytössä. Sitä en kyllä osaa sanoa, että kuinka paljon ne venyy... Sehän se on ongelma tällaisissa kengissä, että ei ne kovin isotkaan voi olla, kun ei sitten pysy jalassa :/

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!