keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ellos lisäale lastenvalikoimaanSain sähköpostiin melkoisen lisäalekoodin Ellokselle - punaisista hinnoista 40% lisäale, joka koskee lastenvaatteita ja leluja. Siellä on hajakokoja Reimaa ja Ticketiä, lelupuolella mm. Legoja. Ostin synttärilahjoja oikein miellyttävään hintaan :) Voitte kokeilla toimiiko teillä, mutta älkää valittako Ellokselle jos ei toimi, nämä kun on henkilökohtaisia virallisesti eikä näitä varmaan sais jakaa... Koodi on 295837 ja voimassa tänään keskiviikkona.

Terkuin
Miima

6 kommenttia:

  1. "Tarjousnumero on virheellinen tai se on jo käytetty" eli ei toimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on ettei ne aina toimi kaikilla, kun ovat henkilökohtaisia..

      Poista
  2. Elloksella taitaa olla se systeemi, että ahkerimpia asiakkaita palkitaan. Nimittäin siskoni sai jo kaksi viikkoa sitten alekoodin, jolla sai -40% punaisista hinnoista. Silloin oli vielä enemmän jäljellä esim. reimaa ja ticketiä. Mutta osa noista henkilökohtaisista koodeista on tosiaan kertakäyttöisiä. Kun sinä sen omasi käytit, niin se on käytetty.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli aiemmin joku että yhdestä alevaatteesta 40% lisäale ja muista jotain muuta, mutta ei ollut mitään tarpeellista. Harvemmin noi koskee leluja, joten nyt olen iloinen :) Harmi jos ei toimi muilla, mutta on ainakin yritetty!

      Poista
  3. Kiitos! Minulla toimi :)

    VastaaPoista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!