keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Metsola sisustusMetsolaan tuli jo aikoja sitten sisustustauluja, jotka kävis kuin nakutettu meidänkin lastenhuoneeseen, mutta kun näihin seiniin tarttis poraa, niin ei sitten...


Joten vähänkö innostuin, kun nyt sinne ilmestyi tarroina graafisia kuvioita! Keltaista ja mustaa, JOOO, mutta kolmioina, palloina vai puolipalloina? Samaa kuviota vai yhdistelmää? Samankokoisia vai erikokoisia? Tätähän joutuu suunnittelemaan... Tuosta kuvasta kyllä huomaa, että yksittäisiä kuvioita on tosi hankala saada kohdilleen säännölliseen muodostelmaan, joten joku randomimpi muodostelma olisi siinä mielessä helpompi.

Tykkäättekö? Ja millaisia yhdistelmiä rakentelisitte?


Terkuin
Miima

4 kommenttia:

 1. Onpa kivoja! Keltaiset ja mustat pallot olis kyllä makea yhdistelmä :) Saahan noista varmaan vaikka mitä kivaa aikaiseksi.

  Mun aivot ei nyt toimi niin tehokkaasti, että osaisin kehitellä jotain ideaa noista...herättiin kuumeisen/flunssaisen pikkuveikan kanssa kolmesti viime yönä :( Onneksi on aurinkoinen päivä tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis ihan paperille hahmotella, kun joutais... keltainen ja musta olis kyllä nyt ne värit, mutta kaikki muu on vielä ihan auki!

   Voi että, pikaista paranemista sinne! Tuntuu että vähän joka puolella sairastellaan nyt :(

   Poista
 2. No joo, kivoja!!

  Noista tauluista: naputtele seinään taulukoukut? Vai miten ne kävisi teidän seiniin? Niiden avulla kiinnitin nuo meidän metsola-taulut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma noista taulukoukuistakaan, ihme hapero toi yks seinä, ei siinä naulatkaan pysy.. Mut noi tarrat olis kivat, jos vaan saisi kehitettyä jonkun kivan kuvion tms! :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!