lauantai 15. maaliskuuta 2014

Metsolan kevättä


Metsolaan on tupsahtanut ensimmäiset maistiaiset kevätmallistosta. Näistä musta-valkoinen Highlands (joka muuten on just eikä melkein upea!!), värikäs Carnival ja vinoraitainen Candy ovat joustocollegea, ja Dotsit tuttua froteeta. Froteeta fanitan ihan täysillä - huippumatsku, jossa ei peseminen ja pitäminen näy! Mutta minkähänlaista laatua mahtaa olla tuo joustocollege? Onko kellään kokemusta tahi näppituntumaa? Candy-vinoraitaa on puna- ja kelta-valkoisena, mutta kaikissa tähän mennessä ilmestyneissä vaatteissa on hörhelöitä, murmur! Voisivat tehdä unisex-mallisen paidan myös, mä ainakin ostaisin pojille tuota kuosia! Muutenkin vähän ihmettelen tätä hörhelö-vimmaa, mikä Metsolalla nykyään on - itse kun olen aina tykännyt Metsolan pelkistetystä unisex-tyylistä, niin nyt on kyllä suunta ollut jotain ihan muuta viime mallistoissa.

Nämä paidat voisin ostaa, ihan vaikkapa 20% alella! Tykkääntykkääntykkään! Metsola vaan on nyt ottanut sellaisen linjan, että ei alenneta mitään-ikinä-koskaan, mistä Miima tykkää... Nimim. edelleen musta-valkoisten froteiden alennusta odottava... Jaa miksi ei voi ostaa täydellä hinnalla? No mulla nyt vaan on sellainen fiksaatio - ja näillä tulo(ttomuuks)illa hyvä niin!

Miltäs teidän mielestä vaikuttaa Metsolan uutuudet?


Terkuin
Miima

Kuvat Metsola

16 kommenttia:

 1. Kivoja migreenivaatteita! Tuollaiset kuviot ovat levottomia mun silmissäni eli mä jätän väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just tykkään näistä migreeni-kuoseista :D Graafista, oi kyllä! Esittävät kuosit sitten taas ei nappaa yleensä.

   Poista
 2. :D Kati ehti sen jo sanoa mitä mäkin meinasin että migreenikkona jätän väliin :D. En todellakaan tule tuollaisten kuosien kanssa toimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte te rajoittuneita :D No ei, ymmärrän kyllä, harmi teille!

   Poista
 3. Tuo carnival on kiva mutta myös mustavalkoinen on jännä!
  ps..Minustakin nuo röyhelöt on nyt jotenkin hassu juttu :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään hirmuisesti tuosta mustavalkoisesta, mut en raski normihinnalla ostaa, kun on utntematon materiaali... Minusta noi tyttöjen jutut olis paljon kivemman näköisiä ilman röyhelöitä!

   Poista
 4. Raikas mallisto! Mä tykkään yleensäkin hirmuisesti graafisesta ja musta-valkoisesta, vaikka toki vaatteita on kiva piristää väreillä ja nuo pallolliset näyttääkin myös nyt tosi hyviltä. Ja joo, kyllä ajattelin röyhelöllistä bodya tyttövauvalleni, enpä olisi aiemmin uskonut... :)


  Pienessä kylässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans Hirmuisesti graafisesta ja musta-valkoisesta!!! :) Kiva tietysti niille, jotka haluaa röyhelöitä, että niitä on, mutta on se aika harmi sitten jos joitain kuoseja ei tule pojille sopivassa mallissa ollenkaan :(

   Poista
 5. Sen verran migreenigeenejä on mullakin, että tuo mustavalkoinen sahalaita täytyy ohittaa. Pallokuosi on sen sijaan oikein kiva.

  Metsola on nyt ottanut aika erikoisia askeleita: just noi tyttömäiset hörhellykset vähän joka paikassa ja vaikkapa se harakkakuosi...ei ihan sitä, mitä itse toivoin. Carnival on jotenkin liian levoton/pikkutarkka mun makuun, tytölle se voisi sopia paremmmin.

  Metsolan soisi pysyvän sukupuolettomana ja värikkäänä/selkeänä. Mun on jo nyt ikävä ihanaa raita- ja color-mallistoa :/ Onneksi sain muutamia vaatekappaleita niistä talteen. Toivottavasti kesäksi saadaan sentään vielä iki-ihania lätsä-hattuja! Mulla jäi saamatta 104 cm puna-keltainen Pupu Tupuna-paita, joten toivon myös lisää pupukuoseja (joita pitäisi olla luvassa?)

  Olen ihmetellyt aivan samaa, että eivät näköjään ollenkaan alenna sitä mallistoa, jossa on just niitä mustavalkoisia paitoja ja keltaisia housuja mustilla resoreilla. Ihme touhua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en tykkää Metsolan esittävistä kuoseista ollenkaan, siis näistä hahmoista yms. Raitaa ja graafista taas rrrrrrakastan! Ja onneksi meillä on lätsät jo olemassa, jos nyt niitä eivät enää tekiskään! Jotain aleprossaa kaipailisin, ei ole nyt ollut pitkään aikaan muuta kun näitä ysmyjä, joissa alessa ihan ihme tuotteita...

   Poista
 6. Hmmm... Olen vähän kahden vaiheilla tuon mustavalkoisen kanssa. Sisustustaulussa tykkään mutta paidassa se onkin jotenkin himpan verran liikaa...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäisin kyllä paitanakin! :) Mätsäis meidän sisustukseen (tuota Highlandia on nyt isommalla kuviolla tyynyissä ja sermissä) :D

   Poista
 7. Kun tyttö oli pienempi niin muistan kuinka ihastuin Metsolan vaatteisiin.. Varsinkin se apilakuosi oli ihana! Nykyään en taas osaa ihastua enää. Tuossa Highlandissa on ehkä jotain kiehtovaa, mutta muuten nuo ei iske!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, apila oli kiva, meillä oli keltaista ja vihreää apilaa pienimmällä! Nyt en enää apilasta osaisi innostua, mutta noi graafiset kuosit, raidat, pallot ja pilkut on ihania!

   Poista
 8. Mä kävin nappaa outletista sen vihreän apilan ja ej sikke llej oranssin apilan sekä tuon uuden vihreäpilkkuisen frotepuseron. En oikein ole innostunut siitä Metsolan collegesta tai trikoosta (vaikka se pupu tupuna on ihana!!!!),en uskalla ostaa sitä trikoota kun menee järkyn näköiseksi kuitenkin heti ekassa tai tokassa pesussa...Tulevalle eskarilaiselle täytynee katsella "isonpojan" puseroita hänen sanojensa mukaan...mitä nekin sitten lie on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans uskalla ostaa noita uusia colegevaatteita - pitäis kuulla kokemuksia ensin muilta, että kestääkö se mitään. Tai ehkä alella voisin kokeilla, mutta täydellä hintaa en ota riskiä... Eiköhän se poika kerro kun näkee sopivannäköisiä isonpojan paitoja ;) Meillä ei ole tulevan eskari esittänyt toiveita vaatetuksen suhteen, mutta vähän niinkuin vaistomaisesti olen siirtynyt yhä enemmän raitaan ja simppelimpään tyyliin hänen vaatehankinnoissaan.

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!