sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Voittaja ja treeni-päivitystä

Ever after high -arvonnan voittaja on arvottu ja numerogeneraattorinvalinta oli tällä kertaa


Onnittelut voittajalle, laitan viestiä! Kiitokset kaikille osallistujille :)

Ja nyt haluaisin tietää, miten treenit sujuu treenihaasteen vastaanottaneilla! Oletan, että lihakset on kipeenä, mutta mieli virkeenä eikä ole mieleenkään tullut luovuttaa, eihän??? Mitenkäs usein haluatte että huutelen teidän perään? Vai pitäkö laittaa joku oma treeniblogi pystyyn? :D Ja koskaanhan ei ole liian myöhäistä ruveta liikumaan, joten lähtekää vaan muutkin mukaan treenailemaan! Ite aion jatkaa jollain muulla Jillianin treenillä kun olen tämän saanut läpi!

Terkuin
Miima

8 kommenttia:

 1. No enhän mä ehtinyt vielä edes aloittaa kun iski tää tauti takavasemmalta :/. Että sitä toipumista odotellessa ja sitten aloitan hurjalla innolla (tietysti vasta kun olen kunnolla toipunut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo parantelehan kunnolla ensin, ei ole puolikuntoisen hommaa tämä!

   Poista
  2. Kun pääsisi edes siihen puolikuntoon - tämän aamun kuntoa ei tunnu olevan ollenkaan :/. Oi tukiverkosto - missä olet?

   Poista
  3. No voihan :( Jaksuja sinne ja telkkaria voi käyttää lapsenvahtina hätätilanteessa! Toivottavasti jelppaa pian!!

   Poista
 2. Treeniblogi saa täältä kyllä kannatusta :) Tänään oli kolmas kerta kun tein tuon ykkösosan, kauhean nopeasti meni, tekeminen ei kyllä ole helpottunut vielä yhtään. Mutta kyllä siitä tulee koko päiväksi tosi hyvä olo :) Lihakset oli kyllä todellakin kipeät tänään aamulla mutta on nyt päivän mittaan helpottanut ja luulenpa ettei enää huomenaamulla ole niin paha kuin tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun tuota hetken mietin, niin voisin tosiaan jonkun yksinkertaisen treeniblogin laittaakin, kun aion tän jälkeen tosiaan jatkaa jollain toisella Jillianin treenillä! :)

   Kyllä se siitä alkaa ihan pian helpottua, ja jaksat paremmin ja paremmin (ja sit kun se menee helposti niin level vaihtuu ja o-ou ;D). Minusta sellainen ihan kevyt kävely auttoi niihin alkupäivien lihaskipuihin, ja hyvä venyttely treenin jälkeen, se videon venyttelyosuus on ainakin mulle liian lyhykäinen.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Treeniblogin koitan saada tässä vaikka tänään auki, niin voidaan höpistä siellä!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!