lauantai 26. huhtikuuta 2014

Pyöräilyä ja tähtikenkiä

Joku viikko sitten kerroin, miten Herra Vihreä uskaltautui viimein pyöräilemään tavallisella polkupyörällä - jalkajarrusta huolimatta. Ja osasi heti, kuten odotettua. Kieltäytyi kuitenkin jääräpäisesti kokeilemasta 16-tuumaista pyörää, vaikka 12-tuumaisessa ajeli melkein polvet suussa... Ajattelin sitten, että ajakoot vaikka maailman tappiin sillä pikkupyörällä, en jaksa houkutella enää yhtään (no hei, pari vuotta sain sitä koko pyöräilyasiaa houkutella, loppui kestävyys)! Joten ällistys oli melkoinen, kun jätkä äsken itse pyysi kokeilla 16-tuumaista!

 Ja eihän siinä tietenkään mitään ongelmia ollut, onnistui hienosti niin liikkeellelähtö kuin jarrutuskin. Huh! Enää yksi opetettava, ja se taidetaan aloittaa nyt heti, kunhan saadaan pikkupyörän satula säädettyä Herra Keltaiselle sopivaksi. Toivottavasti isoveljen esimerkki toimii tässä kannustimena eikä tarttis montaa vuotta asian kanssa painia!


Ihmeellisen lämmintä on ollut vuodenaikaan nähden! Ihan tennarikeleihin on päästy, ja ihanat tähtikengät onkin nyt molemmilla! Molon tähtitennarit on nyt käytössä jo toisella kierroksella, ja Vihreälle käyttöön Sophie Schnoorin ihanuudet. Ja plain rain takit riittää huhtikuun illassa, oho!

Terkuin
Miima

Ainiin ja Tamagotchin voitti Galadriel, ja voittajaan otettu yhteyttä, onnea!

6 kommenttia:

 1. No vau! Kyllähän tuo nyt näyttää paljon paremman kokoiselta Vihreälle! Teillä oli sitten pyörä jo valmiina odottamassa.

  Ja kivoja kenkiä ja on kyllä lämmintä! Ei meinaa millään tajuta ettei olla vielä edes toukokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on todellakin paremman kokoinen pyörä, ja taisi poika huomata tällä pienelläkin kokeilulla, miten paljon helpommalla pääsee eteenpäin vähän isommalla pyörällä! Kohta ei pysytä perässä pikkuveljen kanssa enää ollenkaan... Joo niin tääkin pyörä on siis Ihan-saman peruja, ei me pyöräkaupoille ihan heti päästä muuta kuin Pinkin kanssa.

   Ihan hullua, että tällaiset kelit tähän aikaan, yleensä ollaan jo kovasti kesän odotuksessa jos on tällainen sää, mutta ei se nyt kyllä ihan vielä voi olla tulossa...

   Poista
 2. Totesin juuri, että unohdettiin taas nostaa satulaa ja ohjaustankoa herran pyörästä ja samaan hengenvetoon sanoin, että pitäis ruveta treenaamaan Vihreän kanssa sillä isommalla pyörällä. Vaan nythän ei enää tarviikkaan puuttua asiaan, hienoa! Vihreä oli tänään kaikin puolin ylen reipas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt meidän pitäis tulla säätään se pikkupyörä Keltaiselle sopivaksi ;)

   Poista
 3. Ihana kevät ja tennarikelit! Kivoja tossuja ja hienot kypärät.

  Sää on tosiaan hellinyt viime aikoina, mutta just katoin vapun säätä, että tänne lupaa koko vappupäiväksi vesisadetta ja seuraavaksi aamuksi oikein lumi-/räntäsadetta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniinpä näytti olevan vapunpäivänä räntää ja kylmää! Turha kai sitä on odottaa, että tämä tässä vaiheessa vielä ihan kesäksi muuttuisi! Ärsyttää vaan pukemisen kannalta jos kauheesto vaihtelee...

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!