sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Tadaa!


Tää oli kerralla selvä! Mama so proud <3 Kyllä voikin sisarukset olla tosi erilaisia, vaikka ihan samoista aineksista tehty! Liikkeellelähtö ei vielä ole ihan hanskassa, mutta vastahan tässä eka päivää ollaan asialla. Pysähtyä osasi ilman kaatumista kuitenkin. Huh, helpotus äidille - ei tarvinnut opettaa ja maanitella!

Mukavaa ja lokoisaa sunnuntaita kaikille!

Terkuin
Miima

6 kommenttia:

 1. Mun viesti edelliseen postaukseen lähti jonnekin bittiavaruuteen ja en jaksanut sepustaa uudelleen... mutta tähän sepustan: Jes! Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se aika hienoa kyllä, ja iso helpotus ettei tämän herran kanssa ollut mitään ongelmia polkupyörään siirtymisessä!

   Poista
 2. Hitsin hienoa!!! Mä kun saisin tuon yhden ainoan, 08 syntyneen herran pyöräilemään ilman appareita. Pelkää yhä kaatumista yli kaiken, joten reenataan vaan edelleen niin, että aikuinen tukee satulasta tai kevyesti lapsen olkapäästä. Jotain positiivista on ehkä vähän asenteessa tapahtunut. ja jos positiivisia ollaan, mulle tulee tuossa hommassa liikuntaa. Mutta saishan tuo jo alkaa sujumaan . huoh.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana juttu kun meni näin helposti tämän herran kanssa - kahden isomman herran kanssa kun sai tosissaan huhkia!! Esikoisella meni silloin kauan sitten silleen että just ennen eskarin alkua hoksasi homman, ja oli kyllä tosi turhauttavaa pitkään se harjoittelu. Mutta lopulta sitten kävi nopeasti, joku juttuhan siinä pitää loksahtaa paikoilleen, ja sitten homma on selvä. Toivotaan teillekin pian sitä loksahdusta, mä niiiin tiedän tuon tunteen, tsemppiä!

   Poista
 3. Hieno juttu! Onnittelut uudesta taidosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meni ihanan helposti tällä kertaa! :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!