keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Jotain uutta

Tänä keväänä on ostelu ollut aika vähäistä (jos nyt Lapsimessuja ei lasketa), mutta jotain kuitenkin aina silloin tällöin. Messuilla harmittelin ettei Metsolan joustocolleget olleet alessa, mut myöhemmin ne sitten oli pienessä tarjouksessa netissä. Uusi matsku kiinnostaa aina, joten tilasin pari vaatetta ihmeteltäväksi.


Highlands paita on kokoa 122 ja vihreät housut kokoa 128. Poika ehkä sellaset 114 cm. Housujen sisäpinta on harjattu, paidan ei. Veikkaisin, että paita tulee haalistumaan melkoisesti, on pesty nyt yhden kerran ja musta on jo minusta väriään menettänyt. Näyttää myös siltä, että haituvaa varmaan pukkaa, mikä näkyy mustissa kohdissa sitten ikävästi. Että siinä mielessä mä ehkä kuitenkin pitäytyisin siinä froteessa edelleenkin. Housut vaikutti eka melkoisen reiluilta, mutta taisivat mennä pesussa vähän kasaan, koska mun mielestä noi on varsin sopivasti reilut, ei yhtään liian isot. Vyötärö on kyllä löysempi kuin 122 pystyraitahousuissa, ja vähän siis roikkuvat hiphopparisti ilman solmimista. Onko jollain pitempiaikaista kokemusta Metsolan joustocollegesta? Miten on matsku kestänyt?


Kevään viimeisessä kerhossa oli tehty hienot rannekorut, pojat on nyt pitäneet niitä ranteessa yötä päivää! Se olikin ihan viimeinen kerhopäivä Herra Vihreälle, joka suuntaa syksyllä eskariin! Saapa nähdä mitä tämä toisiinsa kiinnihitsautunut kaksikko siitä asiasta tuumaa...


Terkuin
Miima

12 kommenttia:

 1. Tuo paidan kuosi on tosi ihana ja oon miettinyt viitsisinkö sen ostaa. Muuten olisin jo ajat sitten naputtanut tilauksen menemään, mutta oon epäröinyt kun oli semmonen fiilis, että tuossa musta haalistuu ja pinta hahtuvoituu. Olisin toivonut olevani väärässä, mutta ilmeisesti en :/ Frotee on kyllä siinä mielessä kiva materiaali, että sitä ei oikein haalistumaan saa. Mutta vähän kuitenkin froteeta vierastan kun näyttää siltä että saan kaikki froteepaidat ennen pitkää aika koppuroiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei toi nyt kovin lupaavalta vaikuta, jos jo yhden pesun jälkeen alkaa pinta oirehtia - siis kevyseti, mutta kuitenkin. Mä oon rummuttanut froteet eikä ne ole koppuraksi menneet vaikken käytä huuhteluainetta :)

   Poista
 2. Voi toi paita on tosi kiva, katselin sitä meillekin. Harmi jos se nukkaantuu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä usko että varsin nukkaantuu, mut mustissa kohdissa luultavasti nousee se valkoinen haituva, mikä saa sit haalistuneen ja kuluneen näköiseksi (siis ei vielä mut tulevaisuudessa, siltä näyttäis). Harmi kyllä :(

   Poista
 3. Meillä on messuilta ostetut joustocollegehousut edelleen kaapissa, mutta ilmeisesti ne olisi syytä ottaa käyttöön, jos koko on noin naftia. Onneksi otin koon 110 muuten kokoa (98)104 käyttävälle nassikalle!

  Harmillista tuo mustan nopea haalistuminen :( Toivottavasti meidän mustille housuille ei käy köpelösti pesukoneessa.

  Mun on edelleen ikävä Metsolan color-sarjan froteita...ei ne ole meilläkään koppuraksi menneet (tosin takana vasta vuoden kokemus), vaikka ilman huuhteluainetta pestään ja narulla kuivuvat tuulessa. Harmittelen, etten älynnyt ostaa kokoa 110 jemmaan aikanaan, että olis pikkuveikalle froteeta vielä seuraavassa koossa.

  On muuten aika jännä, että muuten kuvapaitoihin hurahtaneet lapset valitsevat kuitenkin säännöllisesti noita Metsolan leveäraitaisia/yksiväriä froteita päälleen: materiaali miellyttää lastakin selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne vähän kutistui pesussa, ja mallihan on resoreineen sellainen että voi käyttää vähän reiluinakin, että kaivakaa esille vaan. Tuo kuosipaitahan on painettu valkoiselle, joten se sieltä sitten puskee pohjalta mustien kohtien läpi. Tuskin läpivärjätyillä on tuollaista ongelmaa :)

   Eiköhän niitä yksivärisiä aina tule uusissa väreissä jossain vaiheessa uudestaan!

   Poista
 4. ...ja piti vielä mainita, että hyvännäköinen tuo uusi otsikkokuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kokeilu, jonka kerkesin jo unohtaa, heh :D

   Poista
 5. Olenkin vähän odotellut että joku esittelisi nuo collegehousut! Kivan näköinen malli. :) Kiitos piposta, se tuli tämän päivän postin mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kiva resoreineen, meille voisi olla vähän napakampi vyötärö tosin.
   Kiva että tuli perille, kiitokset vielä sinullekin! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ei se yleisilme ole kurja, mutta läheltä katsottuna huomaa jo haituvaa...

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!