lauantai 10. toukokuuta 2014

Väsynyttä

Pojat kävi yksi päivä mummon kanssa vähän kauempana kaupassa ja ulkoilemassa pyörillä. Kotiin tultua Herra Keltainen sippasi ihan tyystin sohvalle (ja oli niin söpönen, että äitin piti kameraa kaivaa esille). Tämä kaveri ei ole yli vuoteen nukkunut päiväunia, mutta nyt ne tuntui olevan tarpeen.

Väsynyttä on nyt muutenkin. Siitepölyallergia kiusaa nyt voimakkaammin kuin vuosiin (tai ehkä vuosikymmeneen... eikun 15 vuoteen!). Toukokuulle lääkkeet puri ihan hyvin, mitä nyt väsytti, mutta sitten koivu räjäytti pankin niin sanotusti, ja olo on aika kamala, jos ulkoilla pitää. Ja pakkohan se on joskus ulkonakin käydä, jos meinaa ettei pikkuapinat hypi seinille...

Ja sitten kun on fyysisesti huono olo ja väsyttää, ja haluaisi vaan käpertyä peiton alle piiloon pahaa maailmaa, mutta ei voi, niin sisäinen zen ottaa kans hatkat, mikä aiheuttaa toisinaan sitä ihan turhaa rähinää. Ja mikä vielä ärsyttävämpää, niin sitten hiljaisina hetkinä vajoaa siihen tympeään koko-elämäni-on-epäonnistunutta-paskaa -suohon. Niinkun pms potenssiin 10. Se on jännä miten voimakkaasti fyysinen olotila vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin. Pitäisi osata olla kiitollinen, että tämä on vain väliaikaista, ja lopulta kuitenkin niiiiiin pientä. Tuolla on ihmisiä joilla on isoja, pahoja, vakavia pitkäaikaissairauksia!

Noniin, valivali! Lupaan arpoa pipoja tässä ihan lähipäivinä! Parempaa viikonloppua kaikille!

Terkuin
Miima

10 kommenttia:

 1. No joo vähän samat fiilikset! Mulla on nyt zyrtekit tehonnu aika hyvin kun oon viikon syönyt mut yleensä ei toimi ollenkaan. Nyt oonki yli vuoden paussin pitänyt, yleensä vuosikausia joutunut niitä putkeen syömään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos nyt toimii lääkitys, toivotaan ettei sulla mene pahemmaksi!

   Poista
 2. Niinhän sanotaan, että tänä vuonna siitepölyaika on erityisen paha. Mekin hankittiin koko porukalle ekaa kertaa ikinä allergialääkkeet, kun tuntui että oireita tulee. No ne tuntuu auttava, kun eihän meillä normaalisti ole lääkkeitä tarvittu joten oireemme lienevät lieviä. Voimia teille sinne. Ei muuta kuin lepoa kun sitä tarvitsette.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ohihan se menee, mutta onpa harmi kun kauniita aurinkoisia päiviä viettää sisällä :(

   Poista
 3. Hellyyttäviä kuvia! itsellä on terveys tällä hetkellä taas niin suossa, että huh huh..

  VastaaPoista
 4. Minua ja lapsia ei siitepöly vaivaa, mutta katupöly senkin edestä. Ihan kamala miten paljon hiekkaa kaduille onkin levitetty eikä vieläkään ole saatu kaikkea pois. Oireet on ihan samat kuin siitepölyallergiassa: väsyttää, yskittää, niiskututtaa. Terveempää ja pirteämpää kevättä teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä päin olivat jo hyvissä ajoin puhdistamassa katuja, joten niistä pölyistä ei ole onneksi tarvinnut pitkilleen kärsiä :) Toivottavasti sielläkin saavta loputkin putsattua! Kiitos :)

   Poista
 5. Tänä vuonna koivun kanssa on ihan tuskaa. Meillä tyttö on ihan kunnolla allerginen ja nyt on kyllä lievästi oireilleet muutkin. Sateet sentään tuovat pieneksi hetkeksi edes hieman helpotusta. Voimia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans tytär allergikko, ja tänä vuonna on sitten hänenkin kanssaan puljattu nenäsuihkeita ja silmätippoja, kun ennen on riittänyt antihistamiinit. Kiitos ja jaksuja sinnekin!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!