tiistai 3. kesäkuuta 2014

Suuri vankilapako a.k.a the kakku vol 2

Kaikkia todennäköisyyksiä uhmaten pari rosvoa pääsi kuin pääsikin pakenemaan vankilasta ja poliiseja karkuun! Jostain he saivat varastettua autonkin, mutta poliisivoimat saivat nopeasti yksikkönsä liikkeelle ja pystytettyä tiesulkuja Lego city kaupungin rajoille.Vieläköhän tähän ensi vuonna tulee jatko-osia, vai siirrytäänkö muihin teemoihin :D Juhlat siis tältä vuodelta juhlittu ja kesälomat korkattu! Mitäs kaikkea teille kuuluu?


Terkuin
Miima

16 kommenttia:

 1. Jälleen kerran mahtavan hieno kakku! Ja nuo sun sarjikset on tosi hauskoja :)

  Meillä ihmetellään uutta elämänvaihetta, kun mulla alkoi eilen työt ja sitä myötä pojilla 5 päiväinen päiväkotiviikko. Eilinen tuntui tosi rankalle: kaikki oli uutta itselle ja pojat väsyivät pitkästä hoitopäivästä, pikkuveikka valitti ikäväänsä illalla samalla, kun olin itse ihan poikki ekasta työpäivästä.

  Tänään oli sen sijaan tosi hyvä päivä. Tunnen saavani työpäivästä energiaa kotikuvioihin. Illalla keskitytään sitten lapsiin.

  Töistä paluu bussilla (välipysäkkinä päiväkoti) tarkoittaa, että olemme kotona vasta 17.20, vaikka lähden töistä jo 15.40. Tänään päästiin koko perhe samalla kyydillä takaisinpäinkin ja oltiin kotona jo ennen neljää :)

  Ehkä tämä tästä lutviutuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Mietinkin tuossa miten siellä on työt alkaneet! Bussimatkat inhottavasti pidentää työpäivää :( Kyllä se varmasti alkaa sujua, kun saatte rutiinin päälle! Kiva kuulla että saat työstä energiaa!!!

   Poista
 2. Vau hauska juttu, meni vähän aikaa ennenkuin tajusin, että kakusta on kyse :D

  VastaaPoista
 3. Mahtava! Miten tuota raskii syödä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvällä halulla tuhottu jo sunnuntaina ;)

   Poista
 4. Mitä kakussa on täytteenä? Mulla kans 6v-juhlat järjestettävänä ens viikolla. Muuten suunniteltuna kakku, mutta täytevaihtoehtoja vielä puntaroin.

  Hyvää kuuluu, lomatunnelmissa.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisällä oli Daim-lime-vadelma-täyte - ei ole oma suosikkini (koska suklaa), mutta vieraille tuntui uppoavan :) Onnittelut jo valmiiksi 6-vuotiaalle poitsulle ja ihanaa lomailua sulle! :)

   Poista
 5. Aivan upea kakku! Oikeita onnenpoikia sulla. :)

  VastaaPoista
 6. aivan upea kakku! Eipä tänne ihmeempää, miehellä onneksi pian loma! Lokakuussa 1. Kertaa 4-vuotiaan kanssa ulkomaille, odotan jo niin innolla. :) varsinkin, kun tuo terveys edelleen jonkin verran reistailee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No voi harmi että siellä on terveysongelmia, toivottavasti parempaan päin menossa! Lomaa on aina ihana odottaa! :) Meillä on ihan pienimuotoinen reissu lasten kanssa kotomaassa reilun viikon päästä, ja kyllähän nuo jo odottaa kovasti!

   Poista
  2. kiva, että teilläkin on reissu tiedossa. Aina on mukava jossain reissata, vaikka kotiinkin on sitten (ainakin yleensä) kiva tulla! Miten olet muuten oppinut leipomaan noin hyvin? :)harjoitellutko vain paljon?

   Poista
  3. Kyllähän ne reissut aina piristää! Toki lasten kanssa lomailun jälkeen on kiva olla sitten ihan omassakin rauhassa :P
   Tässä kakussa on kyllä tosi simppeli toteutus ja nopea oli tehä :) Kun on useampi lapsi, niin kyllähän niitä juhlia sitten tulee myöskin vähän enemmän, joten kai sitä harjoitusta on tullut vuosien varrella :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!