torstai 17. heinäkuuta 2014

Myrskyn jälkeen


Pitää kiireesti hyödyntää lätäköt ja tulvivat ojanpohjat ennen kuin vesi imeytyy maahan! Eka kertaa ihan konkreettisesti kaadoin saappaista vettä, ja napaa myöten ruohoiset ja kuraiset kaverit sai mennä suoraan suihkuun, mutta mitäpä tuosta, hauskaa tuntui olevan!

Onko teidän kohdille osunut mukavia ukkoskuuroja?

Terkuin
Miima

8 kommenttia:

 1. Iki-ihanat lätäköt läträäjineen :D

  Meillä neiti on kans ulkoillut ahkerasti jatkuvista sadekuuroista huolimatta ja kivaa on ollut. Eilen illalla vietiin neiti taas pariksi päiväksi mökille mummon ja papan seuraksi, kun on luvattu vähän parempaa säätäkin. Paluumatkalla tuli hetken vettä niin paljon, ettei eteen nähnyt kymmentä metriä. Autojono eteni melkein kävelyvauhtia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lätäköt on ihania, ja kesällä on kiva läträtä kun on lämmintä eikä jäädy vaikka kastuiskin! :)
   Meillä ei ole satanut muuta kuin toi eilinen rankkasade, muuten ollut poutaa, se on jotenkin kiertänyt meidät muutoin :) Kivaa mökkeilyä tipsulle!

   Poista
 2. Valtaisat lammikot on parhainta ajanvietettä :) Täällä on vaan yöllä muutama hassu tippa tullut. Vesileikit pitää siis suorittaa esim. kuten meidän 4v. aamulla eli kaatamalla pullosta nojatuolissa istuvan päälle. Sitten vielä voi ihmetellä miten se äiti nyt taas niin vihaiselta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kummasti viihtyvät lätäköissä - nuo vedet ei vaan kauaa kestäneet, mutta just sopiva ulkoilurupeama ennen iltapalaa :) Täälläkin on olut vaan toi eilinen sade, joka ei kauaa sekään kestänyt - katotaan tuleeko tänään lisää, ukkosta on luvattu, vaikka aurinkoa onkin ollut koko päivän :)

   Mut hei - parempi kaadella sisällä vettä ympäriinsä kuin jotain maitoa tai mehua ;)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää!
  Meidänkin tytöt tykkää rämpiä vesiojassa, ei olla kyllä sitä nyt kesällä harrastettu. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole meilläkään moisia läträyspaikkoja ollut nyt kesällä muuta kun eilen, ja nekin vedet imeytyi varsin nopeasti sitten. Mutta kesällä on kyllä siinä mielessä mukavampaa tuo "uiminen", kun ei palellu jos jotenkin kummallisesti sattuisi kastumaan läpimäräksi ;)

   Poista
 4. Ei yhtäkään ukkosta näillä main näkynyt, vaikka kovasti on varoiteltu. Mutta aurinkokin kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti kelpaa :D Tänne oli eilen paikallissäässä annettu sadevaroitus (siis oikeen sellainen kolmiovaroitus), mutta ei satanut yhtään!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!