torstai 28. elokuuta 2014

Molo aw 2014 toppaa

Molon topat on tänään tupsahtaneet myyntiin jo moneen nettikauppaan. Henkkoht en ymmärrä sitä salamyhkäisyyttä, mitä Molo yrittää pitää aina toppavaatteiden kohdalla yllä - varjelevat kuvia kuin mitäkin valtiosalaisuutta... No nyt ne on siis myynnissä ja kattava valikoima on ainakin Metsolassa.Tyttöjen suosikit on varmaan tänä vuonna peurakuosi ja karkkiraita. Jos meillä olisi toppatarpeita, niin kyllä tuohon seepraan kajahtaisin (jos ei ole tyttöleimattu kuten viime vuoden takki). Oranssi vaikuttaa raikkaalta tässä kuvassa, pitäisi nähdä livenä!Tuo viininpunainen saattaisi olla tosi nätti! Talvimaisemasta en innostu.

Nämä on jotain ihan kamalaa... tosin noissa action kuvissa tuon vihreän sävy on kyllä ihan eri kuin tässä, eli mikä lie totuus?Scuba snow ja space neon näyttää reippailta - nämäkin haluaisin nähdä livenä! Camoa en olisi kaivannut nähdä kuvassakaan... Lisäksi näemmä unohtui kuvista vanha tuttu Black iris sekä musta. Aika paljon värejä - onko niitä ennen ollut näin paljon???

Tuliko toppavarustelu-tarpeita?


Terkuin
Miima

28 kommenttia:

 1. Ei niitä todellakaan ole ennen ollut näin paljon mutta enemmän on ollut miellyttäviä :D.

  Saattaisi siellä muutama potentiaalinen vaihtoehto olla jos pakko olisi ostaa. Mutta saa nyt nähdä, kiire ei ole ainakaan ostaa mitään :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, osa on aika kamalia... mut löytyy pari tosi kivaakin! Meillä on vähän muutenkin ylibuukkausta tuolla toppajemmassa, joten ei ole tosiaan kiirettä ostoksille :D

   Poista
 2. Mun mielestä osa noista on ihan järkkyjä =D taidan olla aika kriittinen nykyään =D
  Toi camo yök, peura näyttää joltain kasariverholta, kamala, jotkut yksvärisetkin on ihan huh huh. Scuba snow on varmaan livenä kiva, näin veikkaan =) oranssikin saattaa olla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole kriittinen, olen ihan samaa mieltä, osa on ihan karmeita ;) Mutta toisaalta on siellä ne ostettavatkin kuosit - ite tykkään kyllä tuosta seeprasta kovasti! :)

   Poista
 3. Ihan jees! Tosin en nyt tiedä tuleeko meille. Pullonvihreä takki kivoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit näyttää niin erilaisille eri kuvissa, että mä en osaa sanoa - tuotekuvassa pullonvihree on ihan kauhee!

   Poista
 4. Vaaleanvihreä oli Stockan kuvastossa UPEA! Sekä tytölle että pojalle! Voittaa kyllä sen aiemman keltaisen lika-alttiudessaan :D peurat kelpais tytölle myös. Nää on kyllä sellaisia kaikki, että livenä pitää nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on lumi- ja pakkaskelin haalari tosiaankin - näyttää kyllä upealta, mut kuinka kauan... :D On tosiaan tarkastettava livenä nuo, on niin eri sävyisiä kuvia!

   Poista
 5. Eihän tuossa ole mukana kuin pari raikkaan kivaa sävyä... tai tiedä sitten, että miltä ne livenä näyttävät. Grape wine näyttää tuossa ylimmässä kuvassa tosi hienolta, mutta sitten tuossa tuotekuvassa ei enää niinkään. Tyttö sateenkaaristakin on vähän erinäköisiä kuvia liikkeellä. Mielekiinnolla odottelen siis sovituskuvia blogeihin. Ozbaby myy uutuustoppa jo ainakin koodilla -20% alella, että eiköhän hätäsimmät ryntää sinne ostoksille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama kiva riittää kyllä ;) Joitain likaisen tummia ja rumia päässyt mukaan tähän mallistoon. Livenähän nämä pitäisi nähdä - nuokin action kuvat näyttää käsitellyiltä, joten tuskin ihan noin lkirkkaat on värit.

   Poista
 6. Hmm, jotenkin ei kyllä iske nuo värit nyt yhtään! Ihan kamalan ankeita tai sit hailakoita, joissa lika näkyy satavarmasti. Onneksi on viime talvena jemmatut topat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oudon tunkkaisia osa väreistä - ei ole Mololla ennen ollut moisia. Mut tosiaan tuotekuvat voi vääristää sävyjä, joten ei voi vetää ihan lopullisia johtopäätöksiä näistä. Vaaleat on tietty arkoja, jos ensi talvikin on yhtä surkea kuin edellinen (ei kai voi olla???). Meilläkin on jemmat täynnä toppaa, joten tarpeita ei ole.

   Poista
 7. No oranssi on jees ja ei mua yökötä tuo pullon vihreäkään. Mutta edelleen olen ulkovaatteissa Reima-fani, eikä tämä tosiaan saa kääntymään molon puoleen. Lisäksi jemmat on jo täytetty edellisen kauden vaatteilla.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi on varmaan sellainen tosi sähäkkä kun nimi kerran on shock! :) Vihreä on niin eri värinen noissa kuvissa, että pitäis nähdä. Reimalla on kyllä jokaiselle jotakin (se mediapankki vaan lannistaa tuhansine kuvineen, kerään edelleen voimia sen taklaamiseen :D).

   Poista
 8. Voi ei, olen odottanut näitä kuin kuuta nousevaa, ja nyt olen jotenkin pettynyt! Ei suorilta käsin löytynyt mitään must-have -väriä pojille. Voihan jehna... Pitää googlata tuo stokkan kuvasto sekä katsoa vielä ne Metsolan sivut. Noi värit ovat kyllä sellaisia, että ne pitäisi nähdä livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin haalarin ostossa, niin mua kiinnostaisi pojille seepra, oranssi, scuba ja neon. Musta oli muuten ilmestynyt myös jälkijunassa ja vanha tuttu black iris näköjään jäi multa pois vaikka kuva oli mulla pöydällä, höh

   Poista
 9. Nääh, onpa tunkkaisia osa väreistä! Mun suosikiksi nousi yllättäen tuo blueprint. Musta on myös hyvä väri, onneksi sitäkin tuli! Ja kyllä, oudon hämyistä Molon julkistuspolitiikka nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, ainakin kuvissa. Blueprint on varmaan sellainen perussininen, joten jos siitä tykkää ;) Musta on hyvä perusväri, jonka voi asustaa miten vaan. Viime vuonna sama homma tän julkistamisen kanssa, huoh...

   Poista
 10. Scuba ja seepra olis mun suosikit poikien pukemiseen, mutta tilanne on sama kuin teillä; jemmoja on tarpeeksi :-)

  Tarmotar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne näyttää kyllä molemmat kivoilta minustakin! Mutta ensi talvi on tosiaan hanskassa, enkä vielä ajatellut alelistaa suunnitella :D

   Poista
 11. toi rainbow <3 ehkä mä joskus raaskin sen ostaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole sille ikinä lämmennyt ihan lopullisesti - siinä on varmaan liikaa sinistä :D

   Poista
 12. Mä tykkäsin :) odotan innolla valmistajan kuvia mutta kaikki siniset, oranssi, vihreät ja seepra tosi kivoja pojille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa väreistä näyttää tunkkaisilta, pitäisi nähdä livenä. Mä oon vähän kyllästynyt tähän Molon tyyliin, että varjellaan kuvia ja annetaan ne bloggareille sitten pari viikkoa sen jälkeen kun ne on olleet jo myynnissä...

   Poista
 13. No ei kyllä mitään pakko-saada-fiilistä näistä tullut, niinku yleensä. Ja hyvä niin. :)

  VastaaPoista
 14. aika outoja nuo värisävyt kyllä osassa.. Meillä ei onneksi ole haalarin tarvetta talveen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa on ihan outoja kyllä! Mut löytyis kyllä pari mieluistakin, ei vaan ole sitä tarvista meilläkään :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!