maanantai 1. syyskuuta 2014

Niin se mummo!

Olen unohtanut kertoa, mikä mummo meille sitten lopulta muutti! Yhteiselomme on sujunut kitkatta nämä kuluneet kolme viikkoa, ja hän on helpottanut arkeamme valtavasti!Hän on siis Solifer Vintage, jonka sai Cittarin alesta hintaan 249 e. Sisko (<3) kävi sen hakemassa mun puolesta, sillä arvelin ettei niitä tuohon hintaan riitä niin pitkään, että minä pääsen kaupunkiin asti. Ja oikeassapa olisin ollut, sillä tää oli kaupan viimeinen kappale. Kaveriksi Bilteman istuin, himpun vaille 30e.

Tällä setillä huristellaan 4 veen kanssa viemään ja hakemaan eskarilaista. Minusta hän on oikein passeli peli, ajoasento on hyvä ja vaihteet on tarpeelliset kun on jatkuvasti ylämäki-alamäki (ja kyllä mä kuitenkin runnon ne ylämäet, vaikka väitin että en). Reisille treeniä...

Huomenna sitten alkaa Herra Keltaisella kerho. Nyt äitiä vähän jänskää, että mitä hän sanoo yksin kerhoon jäämisestä, kun on ollut niin orpo ilman isoveljeä. Jospa se siitä - onneksi paikka ja täti on ainakin tuttuja!


Terkuin
Miima

18 kommenttia:

 1. Komia on peli :) Ja nyt on tyylikäs istuinkin tarakalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä hyvännäköinen pyörä oikeasti! :) Istuin ei varsinainen kaunistus ole, mutta NIIIIIIIN paljon parempi kuin se hirvitys... ;D

   Poista
 2. Hän? Sun pyörä on persoona :). Ja kyllä, istuinkin sopii kuvaan.

  Mun melkein 4-vee jäin viime viikolla kerhoon niin ettei viitsinyt edes vilkuttaa mulle ja kun menin hakemaan niin juoksi toiseen suuntaan että "Ei mennä vielääää". Ja mää kun pelkäsin ettei se sopeudu eikä halua käydä siellä ollenkaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai nyt mummo on hän! :D

   Toivottavasti meidänkin kerholainen yllättää reippaudellaan! Ja mun pitää muuten varmaan laittaa ajastus että tajuan hakee sen sieltä pois :D

   Poista
 3. Mä kans niin kaipaisin pyörää :) miehellä on mutta itsellä ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälleen autottomalle se on kyllä kätevä olla olemassa! :)

   Poista
  2. On tosiaan, melkein ehdoton :) silloin kun asuin keskustassa ei tullut kyllä pahemmin autoa käytettyä. Nykyään taas se pyörä puuttuu ja auto se ehdoton kun hieman enemmän kauppamatkaa. Onko tuo pyörä kevyt polkea lapsi kyydissä? Voi olla ettei munkaan budjetti Tunturiin tai Helkamaan repeä.

   Poista
  3. Meillä ei ole pitkä matka kauppaan, joten mieluummin käyn siellä kävellen, koska pyörällä hankala kuskata ostoksia tälle porukalle. Mutta nopeaan asiointiin ja just eskarilaisen viemiseen pyörä on tosi hyvä ja nopeuttaa asioita. Mulla ei nyt ole tuoretta vertailukohtaa kun on jo vuosia siitä kun olen pyöräillyt ennen tätä, mutta en koe raskaaksi polkea :)

   Poista
 4. Onpas tyylikäs retro-rouva, Hän! :)

  Minusta tuo istuin sopii ihan ok pyörään. Toki siinä voisi olla jollekin oivallinen markkinarako, jos mummopyöriin ruvettaisiin valmistamaan tyyliin sopivia lastenistuimia ;)

  Mukavaa kerhon aloitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on! :) Istuin on ihan jees, ei silleen riitele kenenkään kanssa. Sillä varmaan olis sitten hintaakin, jos alettais designia laittamaan istuimiin ;)
   Kiitos!

   Poista
 5. Kyllähän tuolla kehtaa polkea vaikka pidemmällekin!

  Meidän 4v jäi kerhoon pari ekaa kertaa vaan koska keksin sen olevan hänen kerhokoulunsa. Nyt kyllä jo menee läpi ihan kerhonakin ja kerhopäiviä odotetaan erittäin malttamattomana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehtaa! :)
   Meillä onneksi 4v harjoitteli keväällä kerhoa isoveljen kanssa, että paikka ja täti on tuttuja - oikeestaan en sitä sinne jäämistä jännää, vaan sitä että jättäytyykö omiin oloihinsa vai meneekö leikkeihin mukaan.

   Poista
 6. Onhan hän näyttävä daami :)

  VastaaPoista
 7. Hieno! Ja kerrankin mun vinkki oli myös hyvä!
  T: Nitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Kiitos vaan vinkkauksesta! :)

   Poista
 8. Ihana! Mulla on käytössä mun mummon vanha Tunturi, se on melkein 30v vanha ja hyvin toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, sulla on ihan aito vintage! :) Mutta tääkin on kiva kun ei ole aitoja vanhoja rouvia tarjolla :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!