tiistai 9. syyskuuta 2014

Uusi lastentapettimallisto ja huikea Photowall kilpailu
Photowall on ruotsalainen yritys, joka valmistaa tapetteja ja tauluja tilaajan toiveiden mukaan joko omasta kuvasta tai valtavasta kuvavalikoimasta. Lapsillekin löytyy todella kattava valikoima kuva-aiheita mistä valita. Tänään Photowall on julkaissut uuden lastentapettimalliston, jonka on luonut kuvittaja Ingela P Arrhenius, jonka kädenjälki on monelle varmaan tuttua mm. lastenvaatteista, korteista ja julisteista. Aika upea mallisto onkin, vai mitä sanotte?


tää on mun suosikki!Koko Ingela P Arrheniuksen mallisto on nähtävissä täällä. Malliston julkaisun kunniaksi Photowall järjestää Väri-epä-suoran kanssa kilpailun, jossa palkintona on 2000 kruunun, eli noin 220 euron arvoinen Photowall-lahjakortti, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla Photowallin tuotteisiin - teettää vaikka valokuvatapetin omasta kuvastaan! Tavoittelemisen arvoinen palkinto minusta!

Kilpailuun osallistut linkittämällä suosikkisi Ingela P Arrheniuksen mallistosta JA kertomalla miksi juuri sinun pitäisi voittaa. Photowall valitsee voittajan ja ottaa yhteyttä suoraan voittajaan, joten suosittelisin myös jättämään toimivan sähköpostiosoitteen.

Kilpailu alkaa nyt ja päättyy 15.9. Voittajaan otetaan yhteyttä ja julkistetaan myös blogissa myöhemmin.

Onnea kisaan!

Terkuin
Miima

20 kommenttia:

 1. http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-green on suosikkini. Olen juuri muuttanut uuteen asuntoon ja sisustaminen on vielä kesken. Siksi toivon voittavani, jos vaikka löytäisin tätä kautta jotakin ekstraa.

  VastaaPoista
 2. Vau, miten hienoja tapetteja! Valinta oli vaikea, koska oli niin monta suosikkia, mutta ykköseksi valikoitui lopulta tämä kaupunkitapetti: http://www.photowall.se/photo-wallpaper/town-green

  Minun pitäisi voittaa, koska meillä on vielä edellisen asukkaan tahraiset ja rispaantuneet tapetit paitsi eteisessä, jossa on ollut jo pitkään pelkästään puoliksi maalatut seinät ja puoliksi paljaat gyproc-levyt. Nelivuotias on sanonut, ettei halua nukkua huoneessaan, koska ei tykkää valkoisista seinistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sähköpostiosoite on vadelmia(a)hotmail.com.

   Poista
 3. http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/traveling-animals
  ensi kesäksi tulossa asuntomessualueelle lapsiperheen koti, näin olisi yksi valinta vähemmän päätettävänä sisustusmateriaaleissa :D a.ahlroth(a)gmail.com

  VastaaPoista
 4. http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-green on suosikkini, ja se olisi tosi kiva lastenhuoneeseen, jota juuri pitäisi ruveta remontoimaan 3 viikkoiselle tyttärellemme. Kaikissa muissakin huoneissa on sattumalta (lasten huomio!) tapeteissa puita, ja niitähän löytyisi tästäkin.
  anneli.lindblad@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Poika rakastaa tivoleita ja huvipuistoja, joten tämä on ihan pakko saada: ww.photowall.fi/photo-wallpaper/tivoli-white. Ihana mallisto ja voisin valita ne kaikki! Tarkoitus on rempata pojalle viimeinkin oma huone ja voiton avulla saaqtaisiin rempalle se toivottu lähtölaukaus. Mukana siis ihan superinnokkaana!
  nittakos@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Suosikki on http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-green.
  Ollaan viimeisen vuoden aikana rempattu lapsuudenkotia yhteiseen kesämökkikäyttöön veljien kanssa, ja nyt kun on kattoremontti ja muut ulkopuolen rempat tehtynä, niin tarkoitus on siirtyä sisälle ja ensimmäisenä vuorossa on kahden makuuhuoneen remontit katon ja seinien osalta :)
  kaisa2012 [at]hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. In the forest Green ilahduttaisi Poikasta:) siinä syy voittoon:)

  VastaaPoista
 8. http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-green Tämä on kyllä todella upea!
  khp(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Suosikki: http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-green
  Kissoille pitäisi uusi tapetti saada revittäväksi ;)

  VastaaPoista
 10. Muutto edessä ja lapsille tulee oma huone, niin tämä olisi aivan ihana:
  http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-turquoise
  jossukka@outlook.com

  VastaaPoista
 11. http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-turquoise

  Ehdottomasti lempparini! Olen lapsuuteni elänyt metsän keskellä. Kuvasta tulee kotoisa olo.

  kaikiive(at)gmail.com..

  VastaaPoista
 12. http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-green on suosikki ja olisi kiva saada se poikien huoneen seinään, varmasti olisi myös lasten suosikki! hepa86@jippii.fi

  VastaaPoista
 13. Taloprojekti edistyy hitaasti, mutta varmasti ja poikien huone kaipaa ennemmin tai myöhemmin tapettia. Metsää rakastavien maalaispoikien huoneeseen sopisikin ehdottomasti tämä http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-turquoise

  VastaaPoista
 14. Luulen, että lapsen suosikki olisi tämä http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/traveling-animals-white, hän rakastaa kuumailmapalloja ja muita matkustusvälineitä. Muuttaessamme tähän nykyiseen kotiin lapsen huone maalattiin pikaisesti mutta edellisen asukkaan jäljiltä revittyjä tapettiseiniä ei ehditty tasoittaa asianmukaisesti. Huone on odotellut sopivia tapetteja jo kolme vuotta, nyt ne taisivat löytyä!unea at hotmail piste fi

  VastaaPoista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Town Blue on ihana! Voitto olisi ihana, lapset ovat toivoneet huoneeseensa jo monen vuoden ajan tapettia, eikä äiti ole suostunut - vielä.

  VastaaPoista
 17. http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/frames-blue
  Tää oli jotenkin kiva :)
  nannaleppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 18. http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-turquoise
  Tämä on mielestäni vaihtoehdoista ihanin. Tästä tulee mieleen meidän mökkipaikka pohjois-pohjanmaalla, jossa olen jo vauvasta saakka käynyt. Paljon metsiä ja puita, virtaava viileä joki ja luonnonrauhaa ja joskus nähty myös elämiä (kettuja ja kanalintuja lähinnä, mutta myös karhuja). Jos voisin ja ehtisin niin viettäisin vielä enemmänkin aikaa siellä. Rakastan muutenkin metsää ja luonnonrauhaa. niemiahoa@gmail.com.

  VastaaPoista
 19. Oih, vielä ehdin mukaan arvontaan kokeilemaan onneani! Monta ihanaa, mutta näyttävän kokonsa vuoksi suosikiksi nousee

  http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/in-the-forest-green

  Lastenhuone kaipaa uutta kujeilevaa tapettia, tässä olisi siihen mainio ratkaisu. Tykätään liikkua metsässä ja tapetin teemahan antaisi aivan uudet siivet lastenhuoneen leikkeihin.

  lastenhuoneenkapina@gmail.com

  VastaaPoista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!