keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Piikkipallo ja rönttäkamat
Tapasimme Herra Keltaisen kanssa metsäretkellä siilin, joka ilmeisesti oli talviasunnon rakennuspuuhissa. Ainakin suu oli täynnä kamaa, jota en oleta hänen ravinnokseen käyttävän. Herra Keltainen yritti tarjota hänelle saniaista rakennusmateriaaliksi, mutta ei tainnut kelvata. Uuden puhelimen kamera näyttäisi ottavan ihan ok kuvia - kun vaan osaisi ne siirtää koneelle jotenkin helpommin kuin sähköpostin kautta... Ja sitä paitsi puhelimen näytöllä näyttää värit paljon paremmalta, höh.Vahteristonemäntää kiinnosti meidän rönttikset, joten tässäpä kuvamateriaalia. Molemmilla Herroilla on siis Lidlin musta-limet fleecelliset kurasetit. Setin hinta oli n. 20e, joten varmasti sen edestä tulee käyttöä. Miinusta annan liian avarasta kaula-aukosta - vaatii kypärämyssyn tai kaulurin niskaa suojaamaan. Muuten ei valittamista.

Tosi kaunis aurinkoinen aamupäivä oli tänään - nyt vaan on pilvet jo kasautuneet ja illemmalla ilmeisesti sataa. Kyllä mä mieluummin sitä aurinkoa kattelisin, joten toivotaan että selkiää taas! Kivaa keskiviikkoa kaikille!


Terkuin
Miima

16 kommenttia:

 1. OneDriveen kannattaa tallentaa kaikki, niin ovat käytettävissä sekä koneella että puhelimella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sian mä ne koneelle Sonyn sovelluksen kautta, mutta en ollut riittävän älykäs ymmärtääkseni miten ne saa sieltä photoshoppiin tms :D

   Poista
 2. No entäs puhelin piuhalla kiinni tietsikkaan ja sieltä kuvat konelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No daa, kai minä ekana niin olisin tehnyt, jos sellainen piuha olisi, joka kävis molempiin kiinni!

   Poista
  2. No daa, kun mun puhelimiin on kuulunu semmoinen piuha aina samaan pakettiin :O

   Poista
  3. Joo-o, kovasti olin piuhaa laittamassa koneeseen, vaan kun piuhassa samannäköinen kolo kuin koneessakin eikä uloketta :/

   Poista
  4. Mikä piuha siin tuli? Entä bluetooth?

   Poista
  5. No kai se USBi on mutta väärää sukupuolta? Älä kysele multa kuule tällasia, en tiedä :D

   Poista
  6. Bluetooth päälle sekä puhelimesta että koneesta niin saat nopeesti ja helposti siirrettyä :)

   Poista
  7. Ei kai tässä koneessa sellaista ole, on jo tosi vanha...

   Poista
  8. Oliskohan se USB host kaapeli, jonka käyttötarkoitusta en tiedä/ymmärrä. Mutta otapa se laturin johto irti siitä laturimötikästä ja voila, sulla on USB johto, jonka voi liittää tietokoneeseen.

   Poista
  9. No niin tietysti, blondi mikä blondi :D *tosin voin kai puolustautua sillä, että vanhan puhelimen laturista sitä piuhaa ei saanut rti*

   Eli kiitos tästä <3 Josko se nyt helpottais!

   Poista
 3. Ihana siili! Tajusin, etten kai ole nähnyt siiliä pariinkymmeneen vuoteen. Paitsi ehkä jonkun raadon tienposkessa. :( Kun olin lapsi, meidän takapihalla asusteli siiliperhe.

  Hyvälaatuisia kuvia minun silmään! Mikä puhelin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siili oli hirmu söpönen tuhistaja! Täällä päin niitä näkee aina välillä, mut yleensä ei pääse ihan näin lähituntumaan - kyllä ne kipittää karkuun :D
   Sony Experia Z3 compact tuli mulle - oikein hyvältä on vaikuttanut, kun vaan jotenkin saisi tähän koneeseen kiinni, niin olis bueno!

   Poista
 4. Vähän liian siistit kyllä rönttäkamoiksi minun mielestä, mutta menköön ;) Lidlistä voi kyllä löytää aarteita, jos saattuu paikalle h-hetkellä.

  Siilit on kyllä aivan ihania. Meillä näkyi viime kesänä yksi siili. Omassa lapsuudessa siilejä oli paljonkin ja ruokin niitä säännöllisesti. Toivottavasti tuo hienosti kuvattu piikkipallo saa pesänsä valmiiksi ennen talven tuloa, että talvehtiminen onnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vai liian siistit - voin kertoo että ne on aina sen verran kuraiset ettei pääse siistiksi kehumaan :D Lidlin kamppeita olen ennenkin kehunut, ja nyt kun oli kerrankin jotain muuta kuin sinistä, niin pitihän noi ostaa.

   Siilit on kyllä hurjan suloisia, kyllä me aika pitkään sitä ihasteltiin, eikä se onneksi kauheesti meitä edes pelännyt :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!