maanantai 13. lokakuuta 2014

Tallinna vinkkejä kellään ja Rynkeby voittaja

Meillä on nyt syysloma, ja lapset on nämä arkipäivät isällään. Harvinainen arkivapaaputki, onpa outoa! Lähden huomenna Tallinnaan hotellimatkalle, ja koska en ole siellä maissa koskaan pyörinyt, niin kysynkin löytyiskö teiltä vinkkejä? Missä kantsii käydä? Syömässä, shoppailemassa ja niin päin pois, kertokaa kaikki! Pitäisi vähitellen miettiä sitä pakkaamistakin... Onkos muita syyslomailijoita?


Rynkeby uutuus-mehujen voittaja on nyt arvottu, ja voitto osui marsar69 nimimerkille. Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille osallistujille ja Rynkebylle! Voittajaan on otettu yhteyttä.


Hauskaa viikkoa lomailitte tai ette!

Terkuin
Miima

6 kommenttia:

 1. Minä tykkään kävellä ympäriinsä vanhassa kaupungissa. Shoppaillahan voi esim. kauppakeskuksissa. Virukeskus ihan keskustassa (ei kovin kummonen). Iso, uusi kauppakeskus Rokka al Mare on bussimatkan päässä. Siellä on paljon kauppoja ja sinne pääsee ilmaisella bussilla, joka menee eläintarhaan. Vanhassa kaupungissa on käsityöläiskauppoja, joissa myydään kaikissa samaa hyvin pitkälti. Olen ostanut esim. pellavaisia laudeliinoja yms. Sitten ostan aina Rimistä jotain karkkeja. Paikalliset karkit ja suklaat on hyviä ja edullisia. Maiasmokk kahvila on ihana. Perinteinen, vanha konditoriakahvila, jossa saa edullisesti vaikka minkälaisia leivonnaisia ja juomia. Tallinnassa on monenlaista, riippuu mitä haluaa.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä vinkeistä! :) Mä en silleen varsin tiedä, mitä haluaisin tehdä, mutta kattoo nyt - eiköhän sieltä jotain tekemistä löydy :D

   Poista
 2. Oikein mukavaa ja rentouttavaa syyslomaa sulle! Nauti täysin siemauksin omasta ajasta! :)

  Valitettavasti en osaa antaa ajankohtaisia vinkkejä Tallinnaan. Siitä on aikaa kun siellä viimeksi kävin. Vanhassa kaupungissa on aina mukava käpötellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä varmasti nautin, eikä kerkee tulla lapsiakaan ikävä, kun on menossa! :) Eiköhän siellä tule käveltyä ja ihmeteltyä - toivottavasti on hyvä sää!

   Poista
 3. Ja Toombeanmäellä pitää käydä tähyilemässä maisemia.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanpa tuonkin korvan taakse, kiitos! Tässä vielä mietin, että olisinko niin radikaali, että olisin some-lakossa reissun ajan :D Vielä hetki aikaa miettiä :D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!