torstai 20. marraskuuta 2014

Rodini-experttejä paikalla?

Viime talvena ihastuin kovasti Mini Rodinin toppahaalareihin - niissä yhdistyi kaikki vaatimukseni: tekniset ominaisuudet, ulkonäkö, istuvuus ja lämpöominaisuudet! Nyt kun olen vähän tsuumaillut tämän talven haalareita alehankintoja silmällä pitäen, niin törmäsin kummalliseen juttuun.
Tämä Expedition Svalbard haalari on normihinnaltaan 134 e.
Kun taas Expedition Alaska haalarit on normihinnaltaan 183e. Aika merkittävä hintaero, eikä selity ihan sillä että Alaskassa on karvareunainen huppu. Hengittävyydessä ja vesipilareissa oli eroja, mutta niitten perusteella Svalbard olisi kuitenkin ihan tekninen haalari. Mutta onko sitten lämpöominaisuudet kohdillaan? Meidän viime talvena hankitut Rodinit on tosi lämpimät, ja se on tärkeä ominaisuus varsinkin kuopuksen kohdalla. Onko kukaan sattumalta käynyt hipeltämässä näitä livenä? Musta haalari vaan olisi tyylikäs, kun taas sinistä en edelleenkään taitaisi hankkia...


Terkuin
Miima

4 kommenttia:

 1. Lilla Companyn blogissa esiteltiin aiemmin syksyllä MR:n toppaa ja siellä sanottiin, että kallimmassa haalarissa on paremmat tekniset ominaisuudet ja parempia yksityiskohtia. Kyllä se halvempikin on tekninen haalari. Lämpimyydesta ei puhuttu mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, kun näyttäis että tuossa halvemmassa on parempia yksityiskohtia - taskut ja muotoillut polvet esim. Tekninenhän se on kyllä, lämpimyyttä epäilen - olis kiva kuulla kokemuksia.

   Poista
 2. Minua kiinnostaisi myös kovasti tuo asia! Toivoiiavasti joku asiaan perehtynyt saapuu "linjoille" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että joku selventää asiaa! :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!