keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Hauskaa joulua!

Oikein ihanaa joulua kaikille siellä ruudun toisella puolella!Terkuin
Miima

10 kommenttia:

 1. Ihanaa Joulunaikaa :) Täälläkin päästiin tunnelmaan, kun aatto oli oikein ihana lumisateineen kaikkineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa että sielläkin on jouluiset maisemat ja tunnelmat!

   Poista
 2. Moikka!

  Minusta näyttää, että teidän pojilla on melkein aina päähineiden alla aluskypärämyssyt. Mitkä olet todennut hyviksi? Että olisi helppo saada toisen pipon alla pysymään niin, ettei valu silmille tai jää ryppyyn tms.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa - olen itse niin herkkäniskainen, että suojelen lastenkin niskoja maanisesti :D Pojilla on Reiman merinovilla/bambu-kypärämyssyt - ne on ohuet eikä tunnu kosteilta, vaikka sattuisivat hikipäässä juoksemaan. Eikä valu silmille eikä jätä korvien kohdille tuulitunnelia. Eli suosittelen :) Nimeä en muista, mutta sehän taitaakin vaihdella vuosittain.

   Poista
  2. Nyt Reimalla on näköjään alusmyssy nimellä Orianna. Onkohan se vastaava? Villa ja PA (mikä lie) materiaalina. Oudon pieneltä näyttää tuo naaman reikä, ettei vaan tulisi leuan päälle? Mistä sen tietää...
   -T-

   Poista
  3. Kävin tutkailemassa, eikä nyt ollut tuota merinovilla-bambua muuta kuin vauvojen kypärämyssynä :/ Noi meidän mustat villabambuiset on jo 2v sitten hankittuja, mutta ainakin viime vuonna vielä oli harmaana isommillekin. Tuo Orianna sisältää jotain tekokuitua villan lisäksi, mutta lienee samanlainen vaikutus, että ei hiosta - mallista vähän vaikea tosiaan sanoa näkemättä.

   Poista
  4. Kiitti. Nyt mun vielä pitää päättää, tilaanko Reimaa vai Ruskovillaa vai ollaanko ilman...

   Poista
  5. Varmasti molemmat päteviä, Reima lienee halvempi, malli vaan vähän arvoitus näkemättä :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!