perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulupukin suosittelema uhkapeli

Meidän joulukalenteri-dilemma äityi marraskuun lopulla ihan ulinaksi asti, kun tyttärelle selkisi, että ei äiti nyt ole pystynyt tyhjästä hänelle polkaisemaan jotain maagista joulukalenteri-vaihtoehtoa, kun ei markkinoilla olevat kelvanneet. Viimeisenä vaihtoehtona ehdotin Veikkauksen joulukalenteria, ja se sitten kelpasi, huh.
Tässä kyllä ollaan vähän laittomilla teillä, sillä
kaikki Veikkauksen pelithän on kiellettyjä alle 18-vuotiailta! Tytärkin tämän huomasi, ja kysyi syytä. Kerroin, että Veikkauksen pelit on uhkapelejä, eivätkä sovi lapsille. Johon hän, että
Miksi Joulupukki sitten suosittelee niitä?


Terkuin
Miima

14 kommenttia:

 1. No niinpä :D. Meillähän mummo lähetti tuollaisen 4-vuotiaalle (miehen äiti siis) suklaakalenterin kylkiäisenä. Katsoin aiheelliseksi ottaa sen itselleni ja menettelin siis ihan oikein ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä 4 vee ei vielä kauheesti osaa innostua uhkapeleistä :D Mut äiti sai jännättävää!

   Poista
 2. Sanopa älä muuta :D ostin tänään lapselle ässä arvan, ei kyllä voittoa tullut :/ meillä on paperi kalenteri joka on onneksi vielä tosi mieleinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä on onneksi vähän helpompi miellyttää! Olihan toi Veikkauksen kalenteri muuten halvempi kuin kaikki krääsäkalenterit, joten hyvä näin :)

   Poista
  2. Heh :D

   Meillä on poika 4v tosi kiinnostunut raaputtaan arpoja.. Johtunee siitä, että itse suht useasti niitä ostan.. Tosin en kyllä anna raaputtaa, ku semmosen arvan loppuun, missä ei voittoa ollut :D Ihan siltä varalta, että sitten kun se 200 000e sattuu kohdalle, niin pysyy ainakin ehjänä se arpa..

   Olin muuten pettynyt, kun päävoitto tuossa oli vaan 20 000 :(

   Poista
  3. Kyllä mulle kelpais se 20 000 euroakin :D Mutta onhan se totta, että aika hinnakas arpa voittoihin nähden!

   Poista
 3. Öööö... Onko siis kaikki raaputusarvat, luontoarvatkin alaikäisiltä kiellettyjä? Meidän lapset tykkää niistä kauheasti, kun se raaputtaminen on niin kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ihan kaikki pelit on alaikäisiltä kiellettyjä, samalla laillahan ne on uhkapelejä, vaikka panokset oliskin pieniä. Mä muistan miten lapsena oli aina jännää raaputtaa noita arpoja (ja silloinhan ne ei ollu vielä kiellettyjä :D)

   Poista
 4. Haha! Mutta pääasia, että lopulta kuitenkin joku kalenteri kelpasi. :)

  VastaaPoista
 5. Paras kalenterihan tuo on. ;) Itsellänikin on toi sama, pojalla sitten paremmin neljäveelle sopivat. :P

  Jos vaan tulisi voittoa.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin samalla itelle ja esikoiselle kans - luotan että joku meistä voittaa sen 5e, kun n. joka toisen arvan pitäisi voittaa :D

   Poista
 6. Alle 18 vuotias ei saa itse ostaa mutta saa kyllä lahjaksi antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika mahdotontahan sitä olisi valvoa

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!