perjantai 19. joulukuuta 2014

Luvassa lunta ja pakkasta


Nyt voi jo ihan satavarmasti julistaa, että meillä on valkoinen joulu edessä. Rukalla on puoli metriä lunta, jee! Viime vuonna oli samat lukemat kun mentiin, ja maisema oli todella sadunomainen, kun puissa oli huikeat tykkylumikerrokset. Mutta sitten lämpötila meni plussan puolelle, ja hanki vajui melkoisesti (mutta jäi sitä silti jäljellekin ihan reilusti. Tällä kertaa lämpötila on jotain ihan muuta - ennusteet uhkaa, että aatolta pakkanen kiristyy sinne 20 asteen paikkeille, hrrr. Miten sitä tarkenee, kun ei ole pakkasia pahemmin kotipuolessa nähty! Pitää ainakin rinteeseen kiiruhtaa heti sunnuntaina ja alkuviikosta, ennen kuin menee  liian kylmäksi.

Toivotaan, että lumipeite ehtii aatoksi kaikkialle muuallekin Suomeen! En vielä toivota jouluja, vaan kiusaan teitä toivon mukaan upeilla lumisilla kuvilla puhelimen kautta :D Huomenna tähän aikaa ollaan jo aika kaukana (toivottavasti)!


Terkuin
Miima

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Onkos teillä lunta? Just pojat muisteli, että viimeksi kun lähdettiin joululomalle ajelemaan, niin kotona oli ruohoa maassa! Nyt on kotonakin lunta, ja toivottavasti on myös kun takaisin tullaan!

   Poista
 2. Oikein kivaa lomaa teille sekä ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ja ihanaista joulua teillekin! Nythän näyttäisi teidänkin joulu valkoiselta! :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!