sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Uudet pokat

Voihan selfiet, raivostuttavaa on niiden otaminen! No halusin kuitenkin näyttää, kun löysin viimein 'just ne' pokat. Ne mitkä päähän laittaessa heti tuntuu omilta ja kotoisilta, eikä mikään muu sitten nappaa sen jälkeen. Pyöreitä pokiahan olen etsinyt jo hyvän aikaa, eikä niitä oikein muovisina ole tarjolla ollut. Nämäkin on kait virallisesti miesten pokat, mutta mitäpä siitä, minusta nämä istuu oikein mainiosti mulle!Kuvat on puhelimella räpsittyjä ja kaikki eri kokoisia, mutta olkoon. Pokat oli Synsamilla puoleen hintaan, joten ei ihan kipeeksi itseään tarvinnut maksaa. Näköni oli myöskin vähän parantunut, joten ihan hyvä sitä on välillä aina tarkastaa. Mitäs tykkäätte?


Terkuin
Miima

22 kommenttia:

 1. Pyöreät sopii kyllä sun kasvoille tosi ihanasti! Nappivalinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä kun kävi päässä, niin mikään muu ei enää näyttänyt yhtään hyvältä :D

   Poista
 2. Aivan ihanat, sopii sulle kyllä täydellisesti :)!

  VastaaPoista
 3. Hienot ovat! Ja hyviähän nuo kuvatkin ovat. Kai omien kuvien näpsimiseenkin tottuisi, jos joka päivä tekisi.. Mulle on tuo kuvien samankokoisiksi saaminen vielä täysin epäselvää. Siis jos ottaa kameralla pysty - tai vaakakuvia. Joskus yritin picmonkeyllä tehdä resize, mutta en saanut onnistumaan silti. En ole jaksanut yrittää sittemmin. Kuvat ovat aina siis eri kokoisia. Olisiko sulla vinkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaakakuvahan on aina täysleveä kun valitsee sen suurimman vaihtoehdon bloggerissa. Pystykuvat saa yhtä leveiksi kun tekee ne photoshopissa tai vastaavassa leveydeltään 640 pikseliä ja sitten valitsee bloggerissa alkuperäinen koko (tämän opin joskus Sunnuntailasten kommenttiboksista :D). Nyt en vaan puhelinkuvia jaksanut kierrättää mistään photarista, vaikka parempihan se olisi niin...

   Poista
  2. Kiittää :) Testaan kun jaksan.

   Poista
 4. Kauniit kehykset ja sopivat tosiaan hyvin sun kasvoihin. Löytö! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Sä olet niin kaunis, että sulle varmaan sopisivat ihan kaikki mallit!
  T: Nitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos :) Ja ei kyllä sovi muutens :D

   Poista
 6. Kivat pokat :) Meinasi tosin jäädä pokat huomaamatta kun jäin tuijottelemaan kuulasta ja hohtavaa ihoasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos! Tosin taitaa olla Google+:n tekosia, ite en muoksinut, mutta se ilmeisesti teki jotain parannuksia ihan ite :D

   Poista
 7. Hienot on! Täällä toinen, joka ostaa joka toinen vuosi uudet pokat, just semmoset kuin itseä miellyttää riippumatta siitä, onko ne muotia tai miestenosastolta. Mulla on ollut onni löytää optikoita, jotka osaa tarjota sovitettavaksi hyväntyylisiä, ettei koko valikoimaa tarvi sovittaa läpi.
  Minusta näytät kuvissa tosi nuorelta ollaksesi 30+, kuten esittelyteksti väittää.

  Tarmotar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli nyt missio, että pyöreät eikä mitään muuta, eikä niitä sitten monia ollutkaan sovitettavaksi (kävin 4 optikolla, ja kyllähän ne yritti pyöreinä tarjota kaikkea muuta kuin pyöreätäkin, mutta kun tajusivat ettei nyt kelpaa muu kuin oikeasti pyöreä, niin tyytyivät kohtaloonsa). En mä mitään trendejä sillä tavalla seuraa, vaan ostan sellaista mikä on oman näköistä, oli kyse sitten pokista, vaatteista tai sisustuksesta :)
   Minähän olen siis jo lähempänä 40 kuin 30, hui!

   Poista
 8. Makeet lasit!
  Sopivat sinulle todella hyvin! :-)

  VastaaPoista
 9. tosi kivasti sopii sulle. Mä en oo saanut aikaseksi pitkään aikaan ostettua uusia laseja ylipäänsä, kun enimmäkseen käytän piilolinssejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä taas en oikein osaa enää käyttää piilareita - on kyllä kertiksiä laatikossa, mutta harvoin tulee pidettyä. Pitäis kyllä pitää ne nyt pois, koska näkö on tosiaan vähän parantunut!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!