tiistai 3. helmikuuta 2015

Helsinki-vinkkejä tiedustelen

Hiihtolomalla täältä pääsisi naurettavan halvalla bussilla Helsinkiin (5e), joten vähän niinkun tekis mieli hyödyntää halpa liikkuminen! Mutta mitäs siellä voisi tehdä nuorison kanssa tähän vuodenaikaan? Mukaan siis lähtisi 10v ja 13v. Jotain pienempien kohteita tulee mieleen itsellekin, mutta minityypit jättäisin tältä reissulta kotiin, koska heidän kanssaan olen menossa ensi viikolla Vuokattiin. Tasavertaisuuden nimissä isommille siis pitäisi kehitellä oma reissunsa hiihtoloma-aikaan. Kertokaas viisaammat mitä tekemistä sieltä Helsingistä tuollaisille esiteineille löytyisi!


Terkuin
Miima

16 kommenttia:

 1. Tästä Vantaalta ainakin superpark,heureka ja flamingo voisivat kiinnostaa 😊 ja helsingistä hyvät bussi yhteydet kaikkiin näihin! -s-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää katsastaa netistä mitä mieltä nuoriso olisi! :) Heurekassa onkin jonkun kerran käyty, saa nyt nähdä kiinnostaako tuota 13veetä niinkun just mikään (kun laskettelemaan haluaisi, mutta kun ei me hitto vie bussilla päästä mihinkään tunturinkupeeseen suoraan!!!)... :D

   Poista
  2. Jos laskettelemaan haluaa niin pääsiskö teiltä päin just Rukalle tai jonneki Himokselle junalla tai bussilla edes lähimaastoon?

   Poista
  3. Ylläkselle mennään, juna+bussi ja melkoista sompailua, mutta tuleepahan reissattua :D

   Poista
 2. Helsingin lähelläkin voi lasketella, Serenaan pääsee bussilla ;)
  http://www.serena.fi/ski/hyva-tietaa-2/miten-serenaan-paasee/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on yhtään laskenut, niin tuollaiset 300-400m nyppylät lähinnä ärsyttää, joten en taida uskaltaa edes ehdottaa (hän kun haluaisi Ylläkselle, missä voi lisätä kilometrin tuohon rinteen pituuteen) :D Että jos me etelään päin lähdetään, niin pitäisi jotain muuta keksiä!

   Poista
 3. Elokuvat, kylpylä (Flamingo Vantaalla), kauppakeskukset.

  Stoassa katutanssikurssi hiihtolomalla.
  Malmintalossa samaisella viikolla hiphop night.
  Molemmista löytyy googlella Helsingin kulttuurikeskuksen sivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on hiihtoloma vko 10, varmaan eri aikaan kuin siellä? Pitääköhän vaan ehdottaa risteilyä...

   Poista
 4. No eikös tuon ikäset tykkää shoppailla? Luonnontieteellinen museo? Ja tosiaan tuo juuri avattu Superpark Vantaan Tammistossa. Sea Life? Tropicario? Hmm...kyllähän täällä tekemistä riittää, mutta mitä haluatte?

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär on ihan äitiinsä tullut, ei pistäis pahakseen pientä shoppailua :D Esikoinen taas on sit tulossa ihan tyypilliseksi suomalaiseksi mieheksi, ei paljon nappaa :D Nämä on nyt vähän hankala kaksikko, kun kovin erilaiset kiinnostuksen kohteet! Sea Lifessä onkin käyty, mutta kiitos noista muista vinkeistä - pitää katsastaa, jos me nyt sinne Helsinkiin mennään! Nimittäin Ylläksellekin pääsisi nyt edullisesti matkustamaan kun vähän sompailee bussien ja junien kanssa - saa nyt nähdä mihin me päästään vai päästäänkö mihinkään, kun esikoinen haluaa Ylläkselle ja tytär haluaa risteilylle!!!

   Poista
 5. Kun googlettaa "Helsinki lapsille", niin löytyy vaikka mitä vinkkiä.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sellaista googletinkin, mutta ongelma on just toi 13v poika, että mikä sille nyt sitten kelpais!

   Poista
 6. Suosittelen myöskin tuota Flamingoa yhteiseksi huviksi. Sitä ennen voi pojan laittaa samassa rakennuksessa olevaan leffateatteriin ja tytöt pääsevät shoppaamaan Jumbon puolelle leffan ajaksi. Flamingo ja siinä kupeessa olevat ravintolat käyvät ihan risteilystäkin :).
  Ja tosiaan tuo Superpark on siinä melko lähellä myös. Ei olla vielä sinne ehditty, joten ei ole kokemuksia siitä jaettavaksi.
  Luonnontieteellinen museo ja Hard Rock Cafe - kirjoittelin niistä joku aika sitten blogissa. Yhdistelmä toimii varmasti myös meidän lapsia vanhemmalle porukalle. Ja taas on shoppailuja Kampissa ja Forumissa siinä matkalla... :)
  Ja halvat huvit ovat monesti ne parhaat, eli jos ei ole paljon isommissa kaupungeissa liikkunut, niin pari pätkää metrolla vaikka "ihan yksin" on kyllä tosi jännää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, hyviä vinkkejä! Nyt vaan näyttää siltä, että Ylläs kutsuu sittenkin :) Helsingissä pyörähdetään kyllä kotiintulomatkalla muutama tunti, mutta taitaa rajoittua Kamppiin se pyörähdys :D

   Poista
 7. Vähän myöhässä tulin tähän kommentoimaan, mutta Flamingoa liputtaisin minäkin. Sieltä löytyy niin monipuolisesti tekemistä :)

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää laittaa korvan taakse, jos vaikka joskus tulis käytyä! Nyt kuitenkin suunnataan toiseen suuntaan, eli Ylläs kutsuu ensi viikolla :-)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!