perjantai 20. helmikuuta 2015

KoiraveljeksetNää on meidän tämän hetken suosikkiasut: Molon koirapaidat ja Gugguun trikoohousut. Trikoohousuja onkin Herra Vihreälle tullut hamstrattua kolmet, mutta Herra Keltaisella on vain nuo isoveljeltä perityt mustat. Ehkä voisi hänellekin toiset jemmata jostain alesta, on ne sen verran mukavat päällä, eikä ole ihan kalsarit kuitenkaan. Paitojen koira-aihe on innoittanut koira-leikkeihin: nää juoksee ja haukkuu ja halailee toisiaan kuin koiraveljekset konsanaan.

Koirapaitojen koot vähän kyllä kummastuttaa. Keltaisella on keltainen paita kokoa 110, ja hänet olen viimeksi mitannut 108-senttiseksi. Paidassa on kasvunvaraa ja helmamitta on vähän mallia mekko. Vihreän paita on kokoa 122 ja on ihan just käyttis vielä, käsiä nostellessa ranteet jo vilkkuu. Pituutta Herralla viimeksi n. 118cm. Mysteeriä vähän selvittää kun paidat asettaa päällekkäin: helmapituus oikeastaan sama, hihanpituudessa eroa pari senttiä. Miten noi voi olla noin samankokoiset, kun välissä pitäisi olla vielä yksi ihan oma kokonsakin??? Ja mitähän kokoa uskaltaisi ostaa, jos samaa merkkiä lähtis hakemaan?

Onko teille tullut vastaan kokokummastuksia?

Terkuin
Miima

7 kommenttia:

 1. En tiedä miten Mololla menee noi poikien paidoissa (omituisesti näköjään) mutta tyttöjen paidoissa 116 ja 122 ovat lähes saman kokoiset eli jäävät meillä yhtä aikaa pieneksi. Juuri vertasin Molon paitoja 122 ja 128 toisiinsa ja niiden välillä sitten taas oli hurjan iso ero (paidat siis samalla kuosilla ja samaa mallia).

  Oikeasti ärsyttävää kun ikinä ei tiedä minkä kokoista saa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa hölmöä :/ Eikö olis himppasen yksinkertaisempaa lisätä niitä mittoja tasaisesti kokojen väliin eikä tuolleen... No en ole edelleenkään niin satasella ihastunut näihin sisävaatteisiin, että meille mitään ryntäystä niistä tulisi, mutta jollain sika-alella voisin ostaa.

   Poista
 2. Nämä Molojen koot on niin omituiset! Toisaalta ei ole ihme, ettei paidoista ole saatavissa kokoa 134, jos eivät ole keksineet aiempiinkaan kokoihin tuon enempää kokoeroa laittaa :D Meillä jäi kans Moloista 116- ja 122 senttiset suunnilleen samaan aikaan pieneksi ja nyt on pieneksi jäämässä myös koko 128, mutta seuraavassa koossa 140 hihat ovat vielä melkolailla käärittävät. Harmi, että suosikkimerkillä on näin kummallinen kokopolitiikka :/

  Ihanat koirapojat joka tapauksessa :D Meillä on kans suosikkihousuiksi nousseet Gugguun tyttömalliset colleget. Uskomattoman napakka materiaali ja pysyvät kivasti päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt se puuttuva koko selittyi - niillä ei ole tarpeeksi senttejä jaettavaksi kaikille koille :D On kyllä ihme kokoja!

   Gugguun trikoon laatuun olen ollut tyytyväinen, mutta en silti normihintaan pysty - onneksi niitä nyt välillä löytyy alestakin :)

   Poista
 3. Hassut koot! Onko toista paitaa pidetty/ pesty enemmän, olisiko kutistunut? Aivan ihanat paidat kuitenkin, nappiyhdistelmät housuihin :)

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun vertasin heti alkuunsa ennen pesua noita kokoja kun vaikuttivat niin saman kokoisilta. Koot on tosiaan kummalliset! Muuten kyllä kivat paidat!

   Poista
  2. Ei kun vertasin heti alkuunsa ennen pesua noita kokoja kun vaikuttivat niin saman kokoisilta. Koot on tosiaan kummalliset! Muuten kyllä kivat paidat!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!