sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Touhukas viikonloppu
Ihana ilma! Aurinko paistaa, mutta yöpakkasten ansiosta hanki kantaa eikä aamupäivällä vielä ole kuraista lumettomillakaan kohdilla. Lähdettiin mummon ja ukin kanssa metsäretkelle, ja laavulle makkaranpaistoon. Parasta oli kuulemma jyrkän rinteen kiipeäminen ja jäällä liukuminen (siis ihan kuivalta maalta löytyi hieno minikokoinen "luistinrata"). Makkaratkin loppui ihan kesken, kun ulkoilmassa maistuivat ennennäkemättömällä tavalla!


Eilenkin oli menoa, kun käytiin elokuvissa katsomassa Risto Räppääjä, ja samalla reissulla syömässä. Pitää pysyä kiireisenä, kun käytännön syistä mulla ei ole ollut viikonloppu(lapsi)vapaata nyt kuukauteen! Huh.

Mitäs teidän viikonloppuun on kuulunut?


Terkuin
Miima

6 kommenttia:

 1. ihana ilma on tosiaan ollut. :) oliko Risto räppääjä hyvä? Meilläkin ollut kivaa tekemistä, kun eilen kävimme kylpylässä lapsuudenystävän ja hänen tyttönsä kanssa. Tänään ulkoiltu sitten aurinkoisessa säässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko on kyllä ihana näin kevättalvella! RR oli ihan ok, minusta samaa linjaa kuin edeltäjänsäkin, perusviihdyttävä, ei mitään huikeeta mutta ei pettymyskään. Teilläkin on ollut puuhakas viikonloppu! :)

   Poista
 2. Ihanaa auringonpaistetta! Teillä on siellä vielä ihan täys talvi kuitenkin. Mites, kannattaako Räppääjää mennä katsomaan leffaan asti vai voiko ihan hyvillä mielin odottaa sen tulemista dvd:lle?

  Meillä lähti käytännössä loputkin lumet tän viikonlopun aikana. Perjantaina meidän piha-alue oli putsattu jo hiekoitussepelistä ja eihän siitä seuraa muuta kuin se, että polkupyörä täytyy kaivaa esille. Mä itse oon kärsinyt ihan kummallisesta väsymyksestä. Lauantaina tuntui, että oon tulossa ihan varmana kipeäksi, mutta nyt alkaa helpottaa. No, onneksi tuo lapsi ulkoilee jo sujuvasti yksinkin, kun äippä voivottelee ja vetää peittoa korviin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä vielä lunta on, eikä yöpakkasten takia taida ihan heti kaikki sulaakaan. Tiet on kyllä suurinpiirtein sulat, joten pyörät kaivettiin meilläkin perjantaina esille ja nopeutui taas kulkeminen :)

   Minusta voitte odottaa dvd-julkaisua - olihan toi ihan hyvä Risto Räppääjä, mutta ei mikään spektaakkeli kuitenkaan.

   Toivottavasti ei mikään pöpö iske! Pikaista piristymistä! :)

   Poista
 3. Teillä kuulostaa ja näyttää olleen mukava viikonloppu. Ja mikäs tuolla on ollut ulkoillessa, upeat säät. Ihanat nuo poikien odottavan jännittyneet ilmeet elokuvissa :)

  Meillä on vietetty viikonloppua sairastuvalla hissukseen, lähinnä legojen parissa. Oma pari viikkoa jatkunut flunssani paheni torstaina ja veti aika kuitiksi. Jo jonkin aikaa nenää valuttanut pikkuveikka sai viime yönä korva- ja kurkkukipukohtauksen ja korva ilmeisesti puhkesi, koska aamulla oli sellaista kuivaa töhnää siinä korvakäytävän suulla. Parasetamoli ei riittänyt, piti antaa vahvempaa lääkettä, että pieni sai unen uudelleen.

  Lääkäriin meitä ei vielä huolittu, kun pojalla ei ole kuumetta (ja sunnuntaisin pitkät jonot). Neuvottiin vaan antamaan säännöllisesti kipulääkettä ja seurailemaan. Ihan pirteä tuo pikkuveikka on kyllä tänään ollut ja illalla jopa ulkoilimme pitkästä aikaa ja haistelimme kevättä. Oli kyllä ihan mahtavaa päästä vähän ulos haukkaamaan happea. Oma flunssani näyttäisi olevan viimein menossa pois, mutta katsotaan nyt vielä huominen - kun tämä on ollut tällaista sahaavaa tyyppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu oli kyllä tosi kiva ja puuhakas, ja ihana sää on ollut (ja ilmeisesti jatkuu vielä ainakin alkuviikon) :)

   Voi vitsi, onpa sulla ollut sitkeä tauti :( Toivottavasti alkaisi jo helpottaa! Ja pikaista paranemista myös pienelle potilaalle!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!