torstai 9. huhtikuuta 2015

NinjaGo kakkuLupasin näyttää kuvia Herra Keltaisen 5-vuotissynttärikakusta valmiina, meni syteen tai saveen. Ihan hyvin kävi - NinjaGo tyypit pysyi tukevasti pystyssä pystyssä, joten voin kai olla tyytyväinen. Suklaapupu sen sijaan otti rempulat jossain vaiheessa, kun kaikesta varjelustani huolimatta sen pohja oli lohkeillut (kaiketi siis jo ennen ostotapahtumaa), eikä sitä saanut kiinnitettyä kunnolla kakun pintaan. Kriittisimmät vaiheet sentään kesti pupukin pystyssä, joten ei grande katastrofeja!

Huomenna pitäisi suunnata kohti Helsinkiä ja Lapsimessuja. Lentsu pääsi viimein minutkin yllättämään, toivottavasti saan sen vielä karkotettua ennen lauantain messuilua! Nähdäänkö siellä?


Terkuin
Miima

5 kommenttia:

 1. Hieno on kakku :) Luulin noita Ninjoja paljon pienemmiksi sen aiemman postauksen perusteella - nyt ymmärrän, miksi epäröit niiden koossa ja pystyssä pysymistä. Mutta kaikki onnistui ihan nappiin :)

  Hienot pursotukset muuten. Ihailen aina pursotuksia, kun itse en omista minkäänlaista tyllaa ja muuta tarvittavaa tilpehööriä. Ihan vaan veitsellä levittelen kermat kakun pintaan - ainakin toistaiseksi. Tästä tuli kyllä taas uutta inspistä hommata pursotusvälineet ;)

  Nähdään messuilla! :) Täällä noinen nuhanenä, joka pakkaa nessut shopperiin. Me ei lannistuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mä just aattelin että vähän vaatimattomat pursotukset siihen verrattuna mitä yleensä :-D Kiitos. Yhdellä tyllalla ja pursotuspusseilla pääsee jo hyvin pitkälle. Tosin helposti käy niin, että haluaa kokeilla vähän erilaisia.. Mutta ne nyt ei paljoa maksa jos muutaman ostaa, ja toki teräksinen tylla on pitkälti ikuinen :-)

   Mä oon päässyt Helsinkiin asti ja olokin on ihan ok, joten eiköhän messuilu huomenna piristä niin että pöpöt on muisto vaan ;-)

   Poista
  2. Ai, mä just aattelin että vähän vaatimattomat pursotukset siihen verrattuna mitä yleensä :-D Kiitos. Yhdellä tyllalla ja pursotuspusseilla pääsee jo hyvin pitkälle. Tosin helposti käy niin, että haluaa kokeilla vähän erilaisia.. Mutta ne nyt ei paljoa maksa jos muutaman ostaa, ja toki teräksinen tylla on pitkälti ikuinen :-)

   Mä oon päässyt Helsinkiin asti ja olokin on ihan ok, joten eiköhän messuilu huomenna piristä niin että pöpöt on muisto vaan ;-)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!