perjantai 3. huhtikuuta 2015

NinjaGo pääsiäinen
Pikkuinen aprillipoikani täytti jo 5 vuotta! Niin ne lapset kasvaa ihan kyselemättä, että oliko äiti valmis moiseen. Noh, pääsiäisvalmistelut on tänä vuonna siis yhtäkuin synttärivalmistelut. Vankilapako jäi yhteen jatko-osaan tällä erää, ja toiveena oli NinjaGo kakku sillä valkoisella ninjalla, eli Zanella. Ajattelin kokeilla tällä kertaa pysyiskö sokerimassalle piirretyt ukkelit pystyssä kakun päällä. Jää nähtäväksi, aika jännää! Alun perin suunnitelmana oli, että nää tyypit vartioisi kakun keskellä olevaa isoa suklaamunaa. Mutta en meinannut sellaista löytää ollenkaan, ja sitten kun löysin, hinta oli 7e, mikä oli minusta vähän naurettavaa, joten ostin ison suklaapupun hintaan 1,59e. Ninjat saa sitten suojella pääsiäispupua kaikilta pahiksilta! Se on siis suunnitelma. Katotaan pysyykö mikään näistä pystyssä!

Mitäs teidän pääsiäissuunnitelmiin kuuluu? Niin ja vielä tänään ehditte osallistua Lapsimessulippujen arvontaan!


Terkuin
Miima

4 kommenttia:

 1. Kappas vaan, onnea aprillipojalle, jo viisi! Meidän samaa vuosikertaa ei taas ole vielä lähelläkään tuota ikää :D.

  Hienoja Ninjagoja, jään odottamaan kuvaa lopullisesta kakusta.

  Meidän pääsiäinen sisältää oksennustaudista toipumista (toivottavasti ei enää uusia potilaita) ja näköjään myös migreenin joka toki tulee kun 1,5 vuorokauteen et pysty ottamaan lääkkeitäsi sen oksentamisen takia :/. No, viikon päästä suuntaan reissuun ja toivon todellakin olevani niin terve että voin lähteä.

  Tänä vuonna skipattiin siis pääsiäisvalmistelut tehokkaasti, ei siivoamista, rairuohoa, eikä juuri ruokaakaan... Hätäpäissäni sentään eilen kävin muutaman suklaamunan pääsiäipupun avuksi noutamassa että näillä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se yllättää 5-vuotisuus kohta teidätkin :D Kiitoksia onnitteluista! Vähän jänskää miten kakku kokoutuu, mutta senpä näkee sitten sunnuntaina kootessa - laitan todistusaineistoa esille kävi miten kävi :D

   Voi yöh :( Toivottavasti meni jo ohi tauti, ja saat lääkityksenkin taas kohdilleen! Mukavaa reissun odotusta, eiköhän suunta ole vaan ylöspäin! :) Niin ja pääsiäinen nyt on taas näitä tällaisia juhlia, että ihan hyvillä mielin voi mennä ohi mitenkään panostamatta, eiköhän ne suklaamunat ole se pääpointti tässä asiassa ;D

   Poista
 2. Upeat! Jos näyttäisin tämän meidän pojille, joutuisin pian sokerimassaleipuriksi ;-) Millä olet piirtänyt nuo kuvat massaan? Minäkin jään odottelemaan kuvaa valmiista kakusta, tulee taatusti upea. Onnea 5-vuotiaalle! Täällä vietetään pääsiäistä mökkimaisemissa ja avannon jälkeen ihanan raukea olo :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Elintarviketussilla piirsin, ja valkoisella ja mustalla elintarvikemaalilla maalailin, mutta sitten totesin, että eihän näitä kuitenkaan syödä (kun ovat kivikovia), ja väritin värilliset osat ihan tavallisella tussilla. Toivottavasti ne jotenkin pysyy pystyssä, kaikki osaset :) Kiitoksia onnitteluista ja rauhallista pääsiäislomailua sinne! :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!