torstai 30. huhtikuuta 2015

Valkoista vappua!

Eilen illalla ja yöllä pyyhkäisi melkoinen myräkkä näillä tienoilla, ja aamu valkeni - noh, valkoisena. Meillä on flunssaisia pikkupoikia, mutta lumihommat kiinnosti kuitenkin sen verran, että ulos piti päästä. Tuskinpa tuo haittaakaan tekee. Sen kummempia suunnitelmia meillä ei vapuksi ole - katsotaan nyt paheneeko vai paraneeko flunssat. Herkut ja leffailta voisi olla ihan hyvä suunnitelma tähän saumaan!

Miltäs teidän vappu näyttää?


Terkuin
Miima

14 kommenttia:

 1. Oho! :D Meillä paistaa aurinko ja nurmi vihertää. Munkit paistui juuri ja herkkuja haettiin kassillinen (no okei, ruokaakin ;)) Ehkä vähän kuplivaa ja sitä rataa :) Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin aurinko pilkahtelee ja lumipeite on hyvää vauhtia sulanut - tuskin kovin pitkällinen takatalvi tämäkään. Mä en tykkää munkeista sun muista, joten vappu on näitä vähillä toimenpiteillä ohitettavia meillä ;D Hauskaa vappua teillekin, kiitos!

   Poista
 2. täälläkin paistaa aurinko! Hauskaa vappua sinne. :) täälläkään ei mitään sen kummempia suunnitelmia. Pariksi yöksi kyllä lähdetään mökille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin! :) Suunnittelemattomuus on ihan mukava vaihtoehto ylimääräiselle lomapäivälle! :)

   Poista
 3. Jo on kevätkelit! Mukavaa vappua kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. No onpas keli! Mutta Suomen kesähän on tunnetusti "lyhyt, mutta vähäluminen", joten...Kyllä se siitä taas kevääksi kääntyy :)

  Täällä räntäsade vaihtui vappuaaton aamuna auringonpaisteeseen ja saimme juhlia aurinkoisessa/puolipilvisessä säässä. Päiväkodin naamiaisten jälkeen meillä oli serkkuperhe yökylässä grillaamassa ja saippuakuplia puhaltelemassa. Munkitkin sain paistettua ilman rasvapaloa ;) Tänään käytiin isommalla porukalla vappulounaalla etelänreissulta kotiutuneiden isovanhempien kanssa.

  Mukavaa vapunjatkoa ja viikonloppua teille, pikaista paranemista lapsille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumet jo suli ja aurinkokin on pilkahdellut, mutta sisäilty on nyt flunssien kanssa. Vapunpäivä meni mulla siivoillessa ja muissa kotiaskareissa. Kiitos ja mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 5. Meillä meinas vappu mennä pilalle, kun Prismasta oli vappupallot, tavalliset ilmapallot, serpentiini ja sima myyty loppuun eilen. Oli sen verran työteliäs viikko, ettei ehditty muka kaupoille aiemmin. No, onneks tänään oli lämpimin ja aurinkoisin vappupäivä muistaakseni vuosiin, joten suunnattiin vapputorille ja jätskille kaupunkiin. Sunnuntaina pitäis juhlia tytön synttäreitä, joten leipomusurakkaa ja voileipäkakun vääntöä tiedossa lähipäivinä :D

  Hauskoja vapun rippeitä! :) Toivottavasti teiltäkin lähti nyt talvi jo hus pois. Onhan nyt sentään jo toukokuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin kaupassa jo keskiviikkona ja vältin ruuhkat. Hyviä synttäreitä teille ja onnea tyttärelle!!!

   Poista
 6. Voi jestas, onpa tosiaan valkoinen vappu ollut siellä teillä.
  Täällä oli ihan sievä ja aurinkoinen ilma. Tänään vähän ripsutteli rakeita.
  Kevät keikkuen tulevi, niinhän sitä sanotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi valkoisuus oli vain väliaikaista, sittemmin palattu ruohon viheriöintiin :-)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!