keskiviikko 26. elokuuta 2015

Coq en pâte ihastus

Herra Vihreällä olisi nyt kova tarvis t-paidoille, ja niitä googlaillessani löysin tosi kivan mulle uuden merkin. Coq en pâte tekee hauskoja eläinpaitoja mukavan graafisella ilmeellä. Paitojen takapuolella on eläimistäkin takapuoli.


Minä voisin ihan hyvin koululaisellekin tällasia ostaa! Mutta en ehkä kuitenkaan täydellä hinnalla, mikä on reilun 20e. Suomessa ei kovin montaa jämyä löytynyt googlen kautta. Merkin omassa putiikissa vanhoja mallistoja sais kympillä ja olin jo puoliksi innostumassa, kunnes menin tarkistamaan postikulut Suomeen. 19e. Että se siitä. Miltäs teistä näyttää?

Terkuin
Miima

13 kommenttia:

 1. Näähän ois tosi kivoja! :] Kelpaisi meille kyllä, mut onpa älyttömät postarit, huhhhuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, postareilla antaa. Mutta suomalaisista kaupoista kannattaa vilkuilla (vaikka tällä hetkellä ei taida alessa olla mitään)!

   Poista
 2. Tykkään! Tosi kivan näköisiä. Paitojen kuva-aiheet on tosiaan sen oloisia, että voisivat mennä koululaisellekin.

  Harmi, että ovat hintavia ja postarit vähintäänkin huimat. Toivottavasti löydät näitä vielä jostakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kivoja olis. Suomalaisissa kaupoissa taitaa olla nyt enimmäkseen täydellä hinnalla - pitää kytätä josko joskus tulee aleen täälläkin :)

   Poista
 3. Kivoja paitoja. Voisin harkita koululaisille, jos kokoja ja värejä riittää. Ehkä yhdet per naama raskisin ostaa täyteen hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida olla kokoja kun 8v (lienee 128?) saakka :( Ja nyt kun noita suomalaisia kauppoja koitin kollata, niin niissä ei edes ole sitä isointa kokoa, mikä meidän ekaluokkalaiselle varmaan vielä menisi :/

   Poista
  2. Ei kun on siellä merkin kaupassa joissain kokoon 10 saakka, mitäs se sitten vastaa, 140?

   Poista
 4. Ekoipanassa näyttää olevat t-paitoja tarjouksessa, kokoja en kyllä katsonut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu katoin ne kyllä jo, oli vaan 2v ja sinisestä 6v, mikä ei taas "kelpaa" meille :(

   Poista
 5. Meillä on lapsella yksi merkin t-paita, on kestänyt hyvin pesuja eli voisin melkein tuollakin hinnalla suositella! On siis mielessäni laadukas. Lisäksi lapsella on saman merkin pikkulaukku, sekin kovassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos laatukin on hyvää! Harmi että Suomessa on niin huono saatavuus :/ Ne kaikki laukut on kans ihania!

   Poista
 6. Seepra pitkillä ripsillä iskee, eikä muissakaan mitään vikaa ole :D

  Postareiden hinnalla on kyllä pilattu monta kauppaa. Itse alan nuukailla heti, jos postarit ylittää 5 euroa. Saa olla jo melko iso läjä tilattavaa tai jotain todella "pakkosaada" -kamaa, että maksan. 19 euroa on ehdoton nou, nou! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tyttömäisimpiä en tietty edes poiminut tähän ;)

   Mulla on ihan sama homma - kirjeenä tulevat pikkutilaukset jää tekemättä jos postarit on vaikka sen 5e! Monesti jää sitten tilaus tekemättä, kun ei löydy tarpeeksi tavaraa "kattamaan" niitä postikuluja. 19e on siinä määrin hurja postikuluksi, että pitäköön tunkkinsa :D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!