perjantai 14. elokuuta 2015

Mattopakkomielle


Kaikenlaisia kuvastoja tipahtelee taas syksyn merkiksi postilaatikkoon. H&M:lle olen tehnyt kesän mittaan lukuisia aletilauksia, ja ihan vasta tilasin halpoja paita-housut-settejä. Nyt sitten kun toi kuvasto tuli, niin sain pakkomielteen tuosta mustavalkoisesta automatosta! Kyttäsin monta päivää että milloin se tulee nettiin, ja nyt se viimein siellä on! Ja tällä hetkellä on muuten 10% alennus kaikesta, ja se menee myös alennetuista (tai ainakin noista tarjous-seteistä, tilasin niitä sit vielä lisää).

Sitten pitäisi uusia vielä poikien huoneen verhot!


Terkuin
Miima

Eikä ole mikään kytkymainostus btw

6 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, näyttää tosi kivalta! Ne perinteiset automatot on vaan niin öh.. no, vähemmän äidin silmää miellyttäviä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tää on astetta kivempi katsella ;D

   Poista
 2. Automatto <3 Ja minä missasin sen - taas. Sellaiseen vihreäpohjaiseen kauhistukseen ei vain kykene taipumaan. No, onneksi meilä on vielä aikaa saada mieleinen. Eiköhän autoleikit jatkune vielä jokusen vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, joko ne meni??? :-o Vastahan se perjantaina tuli myyntiin! Mutta ehkä niitä tulee lisää? Kyllä meilläkin vielä autoilla leikitään, vaikka jo aika isoja pieniä ovat :-)

   Poista
  2. Meni, meni.. Kävin liikkeessäkin vaanimassa, mutta ei onnistanut. Ehkä niitä tulee lisää. Toivotaan!

   Poista
  3. Oho, no se oli sitten haluttua tavaraa! Toivottavasti tulee lisää vielä!

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!