torstai 20. elokuuta 2015

Molon poikien syysmalliston tärpitHmm, lastenvaateinnostukseni ei vissiin olekaan täysin nuupahtanut. Olen hankkinut Metsolan froteeta jopa täydellä hinnalla, ja nyt himottaisi nämä Molon uutuudet! Erityisesti tiikeri- ja kaivuri-printit yrittää viekoitella, ja kerrankin on kivat hihatkin eikä mitään sinisiä! Järki on vielä tähän saakka voittanut, mutta vähän kyllä harmittaa jo valmiiksi, kun nämä ei taida aleen asti jäädä roikkumaan... Onko teillä tullut syysmallistoissa vastaan viettelyksiä?

Terkuin
Miima

kuvat molo.com

7 kommenttia:

 1. Sportamorelta just aamulla tilasin pojalle molon kaivuri-, jalkapallo- ja autoparkkipaidat. Siellä oli kolmet kahden hinnalla, tiikereissä vielä äsken oli kokoja ainakin. Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, eikai mun nyt tarvi retkahtaa :P Kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Ei ollut kaivurissa kokoa höh :(

   Poista
 2. Suorastaan järkytyin, kun ekan kerran kuvissa näin tuon jalkapallopaidan, mutta sitten kun siihen livenä törmäsin, niin rakastuin !! No, okei.. Ihastuin !!! Siis aivan *pakko saada* ja ostettavahan tuo oli :) Nyt malttamattomana odottelen, että kelit viilenee ja pojalle saa laittaa pitkähihaisen paidan päälle :)
  Sit toinen aivan ihana on se lentokenttä-kuosi, en ole nähnyt sitä missään muualla kuin olikohan se nyt zalandossa, ja sielläkin vaan pieniä kokoja.. :( Sen haluaisin poitsulle.

  * 2 poikaa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi pallopaita on hauska kuvassakin :D Mutta mulle nämä normihinnat aiheuttaa vähän vastarintaa :D Ootko kattonut molo.com, olisko siellä lentokenttää? :)

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!