maanantai 28. syyskuuta 2015

Lyheneviä lahkeita ja uusia suunnitelmia

Reiman 122 takissa riittää vielä hihat

Herra Vihreän Molon vk-housut alkaa olla sen verran lyhyet, että nilkat jää vähän suojattomiksi. Enpä uusia housuja keväällä hankkiessani tajunnut, että reilu 120-senttiselle olisi pitänyt olla 134 kokoiset, kun se kuulostaa ihan älyttömän isolta! Ei oikein viitsisi syksylle enää uusia housujakaan ostaa... Jos kengät olisivat nilkkurimallia, niin se vähän auttaisi asiaa, mutta tuli ostettua lenkkarimalliset. Höh. Pitääkö toivoa pikaista talven tuloa, että päästäis toppavaatteisiin?? Tosin toppahousutkin on Molon ja kokoa 128 ja 134 - pitääkö mun nyt pelätä niidenkin puolesta???

Onko teillä ollut lahkeenriittämis-ongelmia kauden vaihtumista odotellessa?

Vähän jotain muutakin vaihtumista tässä odotellaan! Nimittäin Väri-epä-suora muuttaa blogi-kotia piakkoin! Voi olla, että tässä tulee pieni hiljaisuus teknisiä asioita sumpliessa, mutta pian homma jatkuu taas ja uudessa ympäristössä! Pysykää mukana!


Terkuin
Miima

12 kommenttia:

 1. Mä taidan olla takapajuinen kun viihdyn itsenäisesti bloggerin alustalla :D jännityksellä odotan minne siirryt :)

  Joo sama homma lahkeissa. Pitäis olla 122 isommalla *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, mä aattelin nyt kokeilla miltä portaali tuntuisi :)

   Kumma homma noi lyhenevät lahkeet...

   Poista
 2. Jään odottamaan. Pysyn kuulolla.
  -T-

  VastaaPoista
 3. Meidän tällä viikolla 8 v. täyttävällä oli viime talvena 134-senttisiä Reimatec-toppahousuja - tasan vuosi sitten poika oli 122 cm pitkä (hoikahko/normaalivartaloinen). Koko oli silloin hyvä, nyt ei ole tullut vielä sovitettua, että menisivätkö edelleen noin 129 - 130-senttiselle. Molo kidsin Haven-housut meillä oli jo nyt keväällä 134-senttisiä, mutta viime syksynä meni víelä hyvin 128-senttiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en meinannut ruveta talvikamoja sovittelemaan tässä vaiheessa, kun topat on sen verran tiiviisti pakattu, että en jaksa räjäyttää sitä systeemiä ennen kuin niitä oikeasti tarvitaan! Ei auta kuin toivoa että sopivia on! :D

   Poista
 4. Pitäisikö tässä nyt toivoa sitten lunta teidän suunnalle vai mitä ;)

  Poika on selvästi venähtänyt jalkoja kesän aikana. Kumpparit ratkaisevat lyhenevien lahkeiden ongelman sadepäivinä, mutta eipä niitäkään ole viimeaikoina ollut. Onneksi talvikenkien varret antavat anteeksi mahdollista lahkeen niukkuutta.

  Mun oli pakko räjäyttää meidän jemma viikonloppuna, kun ei enää hermo kestänyt jännitystä! :D

  Mielenkiinnolla jään minäkin odottelemaan, mitä tuleman pitää ja ehdottomasti pysyn menossa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä me ei vielä sitä lunta kuitenkaan haluta - viime vuonnahan täällä satoi ensilumi 23.9, mutta ei se mitään oikeaa talvea merkannut, vaan lumet satoi vielä jotain 5 kertaa maahan ennen kuin jäivät :/ Että ei sellaista veivaamista kiitos, mä haluaisin sellaisen äkkitalven joka tulisi jäädäkseen sitten kun sen aika on! :D

   Kumpparit tosiaan auttaisi noihin niukkoihin lahkeisiin, mutta ei niitä ihan kuivana päivänä viiti laittaa :D Tänään kyllä oli märkää, vaikkei tainnut tulla kuin yksi sadekuuro päivällä.

   Joo minäkin odottelen mielenkiinnolla, mitä tästä tulee ;D

   Poista
 5. kappahlissa on kaikki housut .25%, jos se koskee vkhousuja niin ei jää paljoa hintaa. tai mites jokin jonathan? osta niin isot, että menee keväälläkin ;) mä ostin just viiimeviikolla uudet kappahlista, kun 4v:lle oli edelliset liian lyhyet, nythän ne uutisoi lämmintä lokakuuta eli hyvällä tuurilla kuukausi käyttöaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt tykästynyt noihin Moloihin, kun on kivannäköiset päällä tuollaisella hoikalla. En taida nyt uusia enää tänä syksynä ostaa, luulisin että itse asiassa pinkin vanhat Kappikset housut on jossain - pitääpä penkoa!

   Poista
 6. Olen haastanut sinut :)
  http://pikkukepponen.blogspot.fi/2015/10/haaste-kerro-kuvin-ja-sanoin-suomen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiva! Voisin kyllä tehdä tuon, jos vaan löytyy sopivia kuvia! *ja muistaisin jollain ilveellä* :D

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!