torstai 17. syyskuuta 2015

Teeistin paratiisi + Forsman tea arvonta

Viime viikonloppuna pyörin kuin väkkärä pääkaupunkiseudulla, ja yksi kohde, mihin oli pakko päästä, oli Forsman tea teemyymälä! Se kun osui silmään motarilla, kun oltiin kesällä Vantaalla asuntomessuilemassa, mutta oli juuri ehtinyt mennä kiinni 4 minuuttia aikaisemmin. Kyllä harmitti! Tällä kertaa siis merkkasin käynnin ihan kalenteriin, jotta varmasti kerkesin tuohon teen suurkuluttajan paratiisiin!

Forsman tea teemyymälä sijaitsee siis Vantaalla kehä kolmosen vieressä. Se on Pohjoismaiden suurin erikoisteemyymälä, ja teelaatuja löytyy jopa 500 erilaista! Siinäpä onkin mistä valita! Mustaa, vihreää, valkoista, keltaista, Rooibosta, Matea, yrttiteetä, maustettuja, maustamattomia... Osa on valmiiksi pussitettuja, ja niitä löytyy monista ruokakaupoistakin. Osa taas on irtomyyntinä, ja joukossa on sellaisia harvinaisuuksia, mitä ei muualta löydykään! Lisäksi valikoimaan kuuluu kaikkea mahdollista teehen liittyvää: säilytyspurkkeja, haudutuspannuja, mukeja, sihtejä, teen kanssa nautittavia herkkuja, sekä kaikkea tätä myös erilaisissa lahjapakkauksissa.

Itse juon maustettua vihreää teetä helposti parikin litraa päivässä (ja ilman makeutuksia tai muita lisukkeita). Forsman tean valikoimasta omat suosikkini ovat puolukka-vanilja sekä tyrni - suosittelen, jos ette ole maistaneet!

Sain mukaani teetä ja laadukkaan sihdin kotiin viemisiksi

Ja ostin sitten vielä pikkuisen lisää
Löytyykös lukijoista teenjuojia? Nyt on nimittäin luvassa teille jotain kivaa!

Sain arvottavaksi 25e arvoisen lahjakortin Forsman tea teemyymälään, ja samaan pakettiin vielä laadukkaan sihdin ja paketin Rooibosta. Huom! Lahjakortissa on käyttöaikaa kokonainen vuosi, joten kannattaa osallistua, vaikkei ihan huudeilla asuisikaan, jos kuitenkin edes joskus on käyntiä pääkaupunkiseudulla (tai voi jonkun nakittaa teeostoksille, hih)!

Arvontaan osallistut kommentoimalla minkälaista teetä juot ja missä mittakaavassa. Kaikki saa yhden arvan, ja toivoisin anonyymejä jättämään toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saan voittajan joutuisasti kiinni arvonnan päätyttyä.  Osallistumisaika alkaa just nyt ja päättyy keskiviikkona 23.9 keskiyöllä. Onnea arvontaan!


Terkuin
Miima

51 kommenttia:

 1. Toi teemyymälä on mun ikuisuussuosikki! Mieletön määrä vaihtoehtoja, löytyy joka fiilikselle oma tee :D Juon teetä yleensä päivittäin. Kaikista eniten kuluu vihreää teetä, mutta myös muita laatuja pitää välillä maistella. Sitruuna-mate on ihan törkeän hyvää, samoin erilaiset oolong teet ja Marokon minttu. Jälkimmäistä juon aina flunssaisena runsaalla hunajalla, ja ainakin toivon että tauti vähän talttuu siitä.

  Mut saa kiinni sähköpostilla osoitteesta revontulipalo (at) hotmail.com

  Hauska nimi sun blogilla muuten :D Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Useita kupillisia menee, milloin vihreää, milloin mustaa, joskus valkoista. Fiiliksen mukaan. :)

  Mikäli käy flaksi, mut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta anne.bergstrom1@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vihreetä teetä juon pääasiassa, välillä myös muuta. Eri makuja pitää aina kokeilla. Pari kuppia päivässä vähintään menee.

  VastaaPoista
 4. Ihana kauppa!! Kerran olen käynyt ja silloin mukaan tarttui vaikka ja mitä :) ihania makuja ja mieli tekisi ostaa jokaista makua :) juon teetä aika laidastalaitaa ja mielialalla on vaikutusta. Kipeänä juon vilukissaa tai mustaherukkaa, joskus juon ihanaa rauhoittavaa teetä. Näillä teen juomisilla on yksi yhteinen tekijä, nimittäin hujana! Juon teen joukossa aina hunajaa. Juon teeyä lähespäivittäin näin syksyllä ja talvella
  talvella. Kesäisin juon paljon jäätetä

  Minut tavoittaa osoitteesta anu.tervanen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Teetä tulee juotua niin aamulla kuin illallakin. Eniten kuluu vihreää maustettua teetä ja sitten valkoista. Mustaa juon harvoin. Myös erilaiset haudukkeet ja rooibos menevät iltaisin. Kaapissa on nytkin ainakin 10 eri sorttia irtoteetä.

  VastaaPoista
 6. On olemassa hulluja kissanaisia, tai hulluja kenkänaisia, mutta minä olen puhtaasti hullu teenainen.

  Olen kierrellyt Eurooppaa ja keräillyt kaappiini teehuoneiden-ja kauppojen hyllyiltä kaikenmoisia rakkauksia kaappiinni. Teekaapissani on tällä hetkellä 80 erilaista teelajia, joita juon päivittäin rakkaudella.

  Koskaan ei voi olla liikaa teetä, sillä tee tekee meistä onnellisia.

  marsa.kuva@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Monenlaista vihreää, valkoista chaita!

  VastaaPoista
 8. Juon teetä satunnaisesti. Talvella enemmän kuin kesällä. Nyt iltojen pimetessä on taas tullut tavaksi kuppi teetä ja villasukat teeveetä katsoessa. Juon mielelläni maustettuja teejuomia mutta suosikkeihin kuuluu myös vihreä tee sitruunalla ja inkiväärillä tehostettuna. Minut tavoittaa paivi99@luukku.com sähköpostista.

  VastaaPoista
 9. Vihreetä, valkoista, mustaa ja rooibosta löytyy tällä hetkellä kaapista. Juon aamuin, illoin ja vähän päivälläkin :)

  VastaaPoista
 10. Juon teetä vaihtelevasti. Jonain päivänä useamman kupin ja jonain en yhtään. Juon lähinnä maustamatonta ja erilaisin tavoin maustettua vihreää, valkoista ja mustaa teetä sekä rooibosta. Luomuna miellään.

  helka.mononen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Juon teetä joka ikinen päivä. Ilman sitä koko päivä on pilalla. Mulla menee teetä paljon, lähinnä mustaa ja vihreää ja ilman mausteita, siinä pääsee aidon teen maku valloilleen. Vähintään 4 mukillista per päivä, muki on noin 5 dl kokoinen. Juon janoon, ruuan kans ja ihan huvikseni. 40 vuotta teen ystävänä.

  VastaaPoista
 12. Pääasiassa maustettua mustaa, ja paljon! Viimeksi kun muutin, teekokoelma piti pakata omaan laatikkoonsa, kun ei mahtunut muiden ruokatarvikkeiden kanssa samaan laatikkoon... :D
  Kiinni saa tuuritapauksissa sähköpostiosoitteesta tiia.e.niemela@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Vihreää lähinnä, mutta mustakin menee ja nuoruuden makusekoituksien jälkeen nyt maistoo ihan perusmaut. Hunajaa pitää myös olla.

  VastaaPoista
 14. Maustettua mustaa teetä. Hunajaa myös pitää olla. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Aamuisin mustaa, päivällä vihreää ja illalla rooibosta. Päivittäin menee 3 - 5 kuppia. Mieskin on reilun kahden vuoden aikana oppinut että pusditeetä eimeidän taloon kanneta! :)

  VastaaPoista
 16. Teetä tulee juotua päivittäin useita kertoja.:)
  Eri makuiset mustat pussiteet käytössä fiiliksen mukaan. Välillä kokeilen myös valkoista ja vihreää teetä. Jos aikaa on niin haudutan.
  Syksyllä ja talvella lisään hunajaa joukkoon.

  vaniljasade@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Tällä hetkellä jotain köyhää Pirkan perusteetä. Juon noin kolmisen suurta kupillista päivässä nyt kun olen lasten kanssa kotona. Tuntuu, että sitä teetä kuluu niin paljon, että en enää raskinut ostaa mitään kovin kalliita merkkejä ja siirryin Pirkka perusteehen :D

  VastaaPoista
 18. Mukana :)
  Juon yleensä mustaa maustettua pussiteetä koska olen laiska ;) Juon teetä yleensä iltaisin.
  hakkinen.mirva @gmail. com

  VastaaPoista
 19. Teetä tulee juotua lähes päivittäin. Kesällä lähinnä jääteetä, mutta talvella sitten ihan lämpimällä vedellä haudutettua. Tee on täysin kahvin korvike, koska kahvia en juo yhtään.

  mijori@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Juon erilaisia teelaatuja laidasta laitaan ja iltaisin on ehdottomasti saatava kuppi ennen nukkumaanmenoa :) Mukana arvonnassa ollaan!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Aiemmin join pääasiassa kahvia, mutta viime aikoina olen siirtynyt lähinnä maustettuun vihreään teehen.

  miahelke(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Keisarin Morsian on vakio tee. Kahvia en juo ollenkaan. pia.oksanen at luukku.com

  VastaaPoista
 23. Melkein joka päivä juon teetä, ihan tavallista twinings-teetä tai keisarin morsianta. Joskus lasten kanssa intoudun juomaan muumiteetä :)

  Saija saij4@luukku.com

  VastaaPoista
 24. 2-3 mukillista päivässä tulee teetä juotua, yleensä jotain maustettua valkoista irtoteetä. lumilinnake at gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mä viime viikolla tuonne haikailin, kun en tahtonut Cittarin valikoimista muka mitään hyvää löytää. Mä oon kova kahvin juoja, mutta usein illalla juon kupin valkoista ja etenkin talvisin menee päivän mittaan paljon myös vihreää teetä.
  tellujapikkutary(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Tykkään juoda kaikkia maustettuja teelajeja. Haudutettavaa irtoteetä yleensä käytän, mutta pussiteetäkin toisinaan. Uusia makuja on kiva maistella.
  Teen juon yleensä sellaisenaan. Joskus lisään hunajaa tai sitruunaa. Mustaan teehen laitan maitoa pehmittämään makua.
  Teetä tulee juotua useampi mukillinen päivässä. Töissä yleensä pari kertaa ja ainakin iltatee lisäksi. Mökillä juon myös aina aamuisin teetä. Ennen olin kahvin juoja, mutta jossain vaiheessa se ei enää maistunut hyvältä. Päätin vaihtaa teehen, enkä ole katunut. :)
  nasuli- (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 27. Tuo Puolukka-Vanilja on kyllä älyttömän hyvää! Loistavia valintoja. Juon monenlaisia teitä, mutta ehkä eniten menee maustamatonta vihreää parikin litraa päivässä. :D

  nebularlion (at) gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa! Juon teetä satunnaisesti. Maustetut mustat teet ovat suosikkejani.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 29. Täällä myös teenjuoja ilmoittautuu - tälläkin hetkellä aamuteekupposen äärellä :) Ihana postausaihe ja voi mikä herkkukauppa! Täytyypä piipahtaa tuolla, kun on asiaa pk-seudulle seuraavan kerran.

  Kahvia en juo ollenkaan, ellei jossain kyläpaikassa ole "pakko" tai jos joskus tarvitsen extrapiristystä johonkin erityistilanteeseen. En edes muista, milloin näin olisi viimeksi käynyt.

  Minun perusteeni on melkein joka kaupasta löytyvä Twinings Earl Grey pussitee, jonka juon mustana ilman lisukkeita. Sitä juon pari isoa mukia päivässä, toisen aamulla ja toisen iltapäivällä. Kofeiiniherkkänä en voi juoda teetä iltaisin, ettei mene yöunet (toki on olemassa kofeiinittomia vaihtoehtoja). Nyt syksyllä olen ostanut myös marjaisaksi maustettua mustaa teetä, kun teen kulutus lisääntyy ilmojen viiletessä ja kaipaan vaihtelua.

  Kahvilassa nautiskelen mielelläni haudutettua teetä ja niitä olen toisinaan juonut kotonakin. Keisarin morsian, Tiikerin päiväuni jne. Vihreä tee sellaisenaan on hieman liian tujua nykyiseen teemakuuni, mutta valkoinen maistuu kyllä. Joskus join paljon japanilaista vihreää teetä.

  VastaaPoista
 30. En ole aiemmin teestä tykännyt, mutta viime keväänä rupesin juomaan flunssan aikana kun kaakao ei vaan maistunut ja kahvia en juo. Nykyään menee kuppi tai kaksi päivässä.
  Tee uppoaa sokerin (ja joskus maidon) kanssa.
  Kovin montaa laatua en ole uskaltanut maistaa, mutta lempparit on ollut minttutee ja joku missä oli marjoja.

  miiskun9@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Juon haudutettua teetä syksyisin. Muuten olen kahvikissa :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Olen todellinen teenystävä ja -kuluttaja :) vihreä tee on suosikkini, mutta mielelläni kokeilen erilaisia ja puerin parissa on ollut parhaat hetket.

  VastaaPoista
 33. Kyllä jonkin verran menee teetä. Yleensä kuppi-pari päivässä, joskus enemmänkin. Juon yleensä jotain vihreää teetä tai sitten Clipperin sitruuna-inkivääriteetä tai sitten jotain peruskamomillateetä.. Mustasta en oikein välitä paitsi joistain maustetuista.

  VastaaPoista
 34. Illalla on tapana juoda kupilliset höyryävää teetä!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Juon teetä päivittäin. Lemppareita ovat vihreä ja valkoinen tee ilman mitään lisukkeita. Erityisesti tykkään jasmiini- ja minttuteestä. Olen myöskin kerran päässyt käymään Forsmanin myymälässä ja meinasi tulla runsaudenpula kaikkien niiden teeihanuuksien keskellä.
  emilia.rontu(a)gmail.com

  VastaaPoista
 36. Juon vihreää teetä, vaniljateetä ja rooibosta (vaikkei varsinaisesti tee olekaan). Mukana kivassa arvonnassa. s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 37. Teetä juon satunnaisesti. Eniten talvella kun paleltaa. Tykkään maustetusta teestä:)
  Vatsavaivojen takia pitäisi vähentää kahvin juontia ja lisätä teen juontia.

  VastaaPoista
 38. Mustaa maustettua, nykyään vain pannullinen päivässä, paitsi jos on vieraita ja keitetään teetä, niin onhan sekin pannu joutava tyhjäksi :)

  VastaaPoista
 39. Hei! Teetä juon iltaisin. Vihreä vaniljan tai sitruunan makuinen on suosikkini. mervi.uutela@netti.fi

  VastaaPoista
 40. Olen kaikkiruokainen teen ystävä ja mielelläni kaupasta aina tarttuu mukaan myös uutuuksia testaukseen. Makuteet ovat suosikkeja, mutta välillä myös ihan pelkkä musta teekin maistuu =). Ehdottomasti mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Tykkään monista eri teemauista ja aina on mukava maistaa uutta! Päivittäin menee yksi kuppi vähintään teetä :)
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Tykkään monenlaisesta teestä, mutta eniten juon maustettua mustaa teetä. Tee kuuluu iltarutiineihini, mutta välillä keitän kupposen kuumaa myös aamulla ja joskus iltapäivälläkin.

  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Mustaa teetä juon kotona mieluiten, mutta menee myös muut maustetut :) en joka päivä teetä juo, mut sillon kun juon ni 1-2 mukillista.

  VastaaPoista
 44. Vihreän teen terveysvaikutuksiin olen myyty..nyt minulla on menossa :) detox hullutus... Macha lienee seuraava :))
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Juon monipuolisesti kaikkia teelaatuja, fiiliksen mukaan.
  ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Juon töissä aamupäivisin mustaa teetä ja iltapäivällä sitten vihreää, pussiversiota tai haudutettua ja aina ilman makeutusta. Illalla kotosalla rooibosta tai mustaa ajan kanssa haudutettuna. Eli paljon kuluu.
  ivus (at) iki.fi

  VastaaPoista
 47. Juon ihan tavallista earl grey-tyyppistä teetä tai vihreää teetä jonka maustan tuoreella inkiväärillä. Tee kuuluu iltoihin, en ikinä juo sitä päivällä
  humppalulla (at) gmail.com

  VastaaPoista
 48. Teetä kyllä tulee juotua sekä helteellä että pakkasella. Nyt herkkuni on Clipperin Indian chai, mutta vaihtelua pitää olla tälläkin saralla.

  VastaaPoista
 49. Aamuisin kahvia ja iltaisin teetä :) vihreää teetä kuluu eniten.

  T. Johanna (johanna.halli@gmail.com)

  VastaaPoista
 50. Tällä hetkellä vain kofeiinittomia, koska en halua käyttää kofeiinia raskauden ja imetyksen aikana. :)

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!