tiistai 6. lokakuuta 2015

Uusi blogikoti

Linkitän tänne vanhaankin uuden blogikodin jutut, jos se auttaa teitä löytämään perille! Eli uuteen kotiin tästä!

Terkuin
Miima

5 kommenttia:

 1. Onnea uuteen blogikotiin! Siellä näyttää tosi, tosi hienolta! Tämä blondi ei vain nyt sitten ymmärrä, että miten sinne pääsee kommentoimaan?!? Näen kyllä edellisten postausten kommentit, mutten ymmärrä, mihin voi itse kommentoida esim. uusimpaan postaukseesi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Minua ei ainakaan yllättänyt, että teknisiä ongelmia on, kun noin iso saitti laitetaan uusiksi. Eli että siellä on vähän käynnistys-ongelmia, ja kommentointi on kyllä tavalliseen tapaan postauksen alla - sitten kun sivut toimii kunnolla. Toivotaan että huomenna pelittää jo kunnolla!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Vau! :)

  Luulin jo itseäni piiloblondiksi, kun en saanut minäkään kommentoitua uudessa osoitteessa, mutta onneksi on ongelmia muillakin ;) Odotellaan siis rauhassa tekniikan toimivuutta - kyllä se varmasti pian pelittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vähän on ollut hankaluuksia, mutta toivottavasti huomenna jo pelittäisi kunnolla! Nytten huomasin, että kirjautuneena kommenttilaatikko löytyy, mutta kirjautumattomana ei. Mulle ei ole kukaan ainakaan sanonut, että kommentointia tuolla tavoin rajoitettaisi - luultavasti vain väliaikainen häiriö.

   Poista

Sana tai pari tai monta - kovasti ilahtuisin kommentista!